Korktuğu 3 Trabzonsporlu

Beşiktaş Teknik Direktörü, yarın Trabzonspor ile oynayacakları kupa maçı öncesi oyuncularını uyardı, Yattara, Jaja ve Serkan’a herkesin dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

Giriş Tarihi 25 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 25 Ocak 2011, 19:19
Korktuğu 3 Trabzonsporlu

İÇİNDEKİLER

Hürriyet'in haberine göre, Beşiktaş ikinci yarıya bomba transferler ve farklı Bucaspor galibiyetiyle başladı tüm dikkatleri de üzerine çekti. Siyah beyazlılar aynı çıkışı şimdi de Ziraat Türkiye Kupası'nda yapmak istiyor. Kartal, yarın Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Bernd Schuster de lig liderini büyüteç altına aldı. Alman teknik adam dün futbolcularıyla bir toplantı yaptı, analizlerini oyuncularına anlattı.

Schuster, "Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Kupası'nda yolumuz çok uzun. Keskin virajlar var. Yeni transferlerle yeni sayfalar açtık. Bu sayfaları başarılar ile doldurmak zorundayız.

Tribünler coşsun


Dikkatli olalım. Önümüzdeki ilk ciddi sınav Trabzonspor ile. Trabzonspor ligin en istikrarlı ve disiplinli oynayan ekibi. Yattara, Jaja ve Serkan gibi önemli oyunculara dikkat edilmesini istiyorum. Özellikle Yattara topu her alışında rakip takım sahasında tehlike oluyor." Teknik direktör Schuster ayrıca Buca maçındaki gibi tribünleri coşturacak, rakibin takdirini alacak oyun oynamalarını da istedi.