Zirveyi bırakmayız!

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Erman Kunter, kaliteli bir ekibe sahip olduklarını belirtip, "Amaç Beşiktaş'ın zirvedeki yerini korumak" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Haziran 2012 Güncelleme 30 Haziran 2012, 00:00
Zirveyi bırakmayız!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Erman Kunter, kaletile bir ekibe sahip olduklarını belirterek, "Beşiktaş, geçen sezonu 1'i Avrupa'da, 2'si Türkiye'de olmak üzere toplam 3 kupayla kapatmış bir ekip. Yani, zirvede yer alan bir takım. Amacımız Siyah-Beyazlılar'ın zirvedeki yerini korumak" diye konuştu.

EUROLEAGUE ÖNEMLİ!
Gelecek sezon, Euro- League gibi önemli bir platformda mücadele edeceklerini belirten Kunter, "EuroChallange'ı kazanmış bir takım olarak çıtamızı yüksek tutmak zorundayız. EuroLeague, son derece önemli bir organizasyon. Buradaki hedefimiz final-four'a kalmak" ifadelerini kullandı.

DÜNYA TANIYOR
Beşiktaş'ın basketbolda adından söz ettiren bir takım durumuna geldiğini belirten Kunter, "EuroChallange kazanmış bir takım olarak herkes bizden bahsediyor. NBA'den gelen isimlerle de Amerika'da bile tanınan bir ekibiz. Bunun sorumluluğuyla mücadele edeceğiz" dedi.

ROTA ŞAMPİYONLUK!
Önümüzdeki sezon ligdeki hedefleriyle ilgili olarak da konuşan deneyimli çalıştırıcı, "Her maça son şampiyon olarak çıkacağız. Tabii ki tek bir hedef var, yeniden şampiyon olmak. Bundan daha aşağısı artık bizi kesmez. Bütün çalışmalar bu yönde olacak" diye konuştu.