Çizmeyi ters giydik

Sarı-Lacivertliler, grup birinciliği için gittiği Çizme'de hüsran yaşadı. Ancak Rytas'ın Barcelona'yı evinde yıkmasıyla temsilcimiz ikinciliğe göz kırptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Aralık 2010 Güncelleme 28 Aralık 2010, 14:05
Çizmeyi ters giydik

İÇİNDEKİLER

Avrupa Ligi C Grubu'nda yer alan Fenerbahçe Ülker, grup birinciliği için gittiği Siena'da bozguna uğradı: 65-94. Ukic'in sakatlığı nedeniyle oyun kurucu pozisyonunda sıkıntı yaşayan Sarı-Lacivertliler, maça da bir türlü giremedi! Guard pozisyonunda genç Erbil ve Can'ı deneyen F.Bahçe, sert İtalyan savunmasına da çare bulamadı. İtalyanlar maça öyle istekli başladı ki 5. dakikada skor 12-5 idi.

ÖMER SAKAT OYNADI
İkinci yarının başlarında rakibine cevap verebilen Kanarya, Siena'nın hücumda tekrar vites büyütmesiyle farka engel olamadı. 3. çeyrekte fark bir ara 28 sayıya kadar çıktı. Fenerbahçe, Avrupa Ligi'ndeki 9. maçında 3. yenilgisini aldı. Bu arada Fenerbahçe Ülker'de Ömer Onan sakatlığına rağmen bu kritik maçta müthiş direnç gösterdi.

HEDiYE!
C Grubu'nda ilk üç sıra neredeyse şekillendi. Siena grubu lider tamamlamayı garantiledi. Cemal Nalga'lı Rytas'ın dün evinde Barcelona'yı devirmesi Fenerbahçe'ye yeni yıl hediyesi oldu. Kanarya, son hafta Cholet'yi geçerse 2. olacak.