Mesut tam bir dünya yıldızı

Dergi yıldız oyuncunun Avrupa Şampiyonası'nda iyi maçlar çıkardığını belirterek, "O bir dünya yıldızı" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Haziran 2012 Güncelleme 25 Haziran 2012, 02:46
Mesut tam bir dünya yıldızı

İÇİNDEKİLER

Mesut Özil'e Der Spiegel Dergisi'nden övgü dolu sözler.... Alman ''Der Spiegel'' dergisi, 'Önceden ilan edilen dünya yıldızı' başlığıyla Alman Milli Takımı'nın Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil'in haberine yer verdi. Derginin haberinde, Mesut ile ilgili olarak herkesin beklentisinin çok büyük olduğunu, yıldız oyuncunun da bu beklentiyi karşıladığını ifade etti. Mesut'un, Alman Milli Takımı'nın İran kökenli oyuncusu Sami Khedira ile çok iyi arkadaş olduğu ifade edilen haberde, Mesut'un bunun yanı sıra, dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen ve Real'deki takım arkadaşı Christiano Ronaldo ile de aynı derecede arkadaşlığının bulunduğu kaydedildi.

ALMANYA ÇOK ŞANSLI
Mesut'un çoğu zaman çok yaratıcı, olduğunun altını çizen Der Spiegel, "Onu izlemek gerçekten büyük bir zevk. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir futbolcu. Onda sanki özel bir sihir var. Almanya ona sahip olduğu için çok şanslı. O bir dünya yıldızı" dedi.

LÖW TEMKİNLİ
Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Avrupa Şampiyonası'nda her hangi bir sürprize uğramamak için temkinli olmaları gerektiğini söyledi. Şampiyonada her an sürpriz yaşanabileceğini ifade eden Löw, "Bu şampiyonada rakip ayırma lüksümüz yok. Her takım herkesi yenebilir. O nedenle dikkatli olmak zorundayız. Şampiyon olmak için önümüzde 2 önemli maç var. Önce yarı finali düşüneceğiz" dedi.