Ka'bus* (Otobüs)

Mourinho'nun ekibi zaferi kutlarken bir büyük şok yaşadı. Ramos'un elinden kayan 15 kiloluk kupa otobüsün altında kalıp paramparça oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2011 Güncelleme 22 Nisan 2011, 00:53
Ka’bus* Otobüs

İÇİNDEKİLER

Mestella'da oynanan Kral Kupası finalinde ezeli rakibi Barcelona'yı yenerek 18 yıl aradan sonra mutlu sona ulaşan Real Madrid'in kutlamalarına gölge düştü... Karşılaşmanın ardından üstü açık bir otobüsle Madrid meydanına giden ve 10 binlerce taraftarıyla zaferi kutlayan Real Madrid'li futbolcular çok büyük bir şok yaşadı.

G.SARAY DA KIRMIŞTI!
Sergio Ramos'un elinde bulunan 15 kiloluk kupa herkesin şaşkın bakışları arasında otobüsten aşağıya düştü. Ardından da 18 yıl aradan sonra kazanılan kupa, otobüs tarafından ezilerek paramparça edildi. İtfaiye ekipleri tarafından otobüsün altından güçlükle kurtarılan kupanın tamire götürüldüğü de gelen bilgiler arasında. Galatasaray da 2000'de UEFA zaferini kutlarken kupanın altı kırılmıştı.
Büyük hasar gören kupa, gümüşçüde tamir edilmişti.

"İNSANSI BARCELONA"
Yaşanan büyük talihsizliğe rağmen kupa zaferinin coşkusu sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen AS ve Marca gazeteleri, "Şampiyon" manşetini atarken, El Mundo Deportivo, ismi 'uzay takımı'na çıkan Barcelona'nın yenilgisini, "İnsansı Barça" başlığı ile duyurdu.