Renklerin terapisi

Hastalıkların iyileşme süreçlerinde ışınlarla birlikte renklerinde olumlu etkisi mevcuttur. İnsan vücudunda bazen yeterli bazen de açık enerji birikimi olur. Eğer bir enerji merkezinde yetersiz enerji mevcutsa o zaman enerji merkezi kendi rengiyle terapi görebilir.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mayıs 2009 Güncelleme 20 Mayıs 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Renklerden bilhassa sarı, yeşil, mavi ve mor daha etkilidir. İkinci derecede etkili renkler, turuncu, kırmızı ve pembedir. Renk terapilerinde hastalar gönderdiğimiz renkler kesinlikle parlak ve berrak olmalıdır. Donuk, kirli yani parlak olmayan renkler hastalık işaretedir. Renk terapisi için en uygun zaman, sizin kalbinizden ve üçüncü gözünüzden gelen enerjiyi birleştirebildiğiniz zamandır. Sezgilerinizle vardığınız kararla hastaya hangi renk uygunsa onu uygulamak gerekir. Önce 4 şifa rengi olan sarı, yeşil, mavi ve mor renklerin kendiliğinden belirdiğini görmeniz gerekir. Sırasıyla sarı, yeşil, mavi, lacivert ve mor renklerini deneyin. En uygun rengi bulduğunuzda seans boyunca o renkte kalın. Rengi düşünün ve içinize yani istediğiniz bölgeye çekin.

TAŞLARIN RENGİYLE KORUNMA

Taş toprağın bir türevidir. İnsan da mistik inanca göre topraktan yaratıldığına göre, toprakla insan arasında çok yakın bir ilişki olduğunu ilmen kabul etmemek mümkün değildir. Güneş enerjisinin insan vücuduna direk etkisi yanında, taşların ve onların renklerinin veya kristallerinin insan bedenine etkileri göz ardı edilemez.

MARANKİ DİYOR Kİ!  İKRA: OKU
Bahar mevsiminde cennet hurileri gibi bütün ağaçları süslü elbiselerle giydirip, çiçek ve meyvelerle süslendirip hizmetkar ederek onların güzel elleri olan dallarıyla, çeşit çeşit en tatlı, en süslü ve güzel meyveleri bize takdim etmek; hem zehirli bir böceğin eliyle (arı) şifalı balı bize yedirmek, hem en güzel ve yumuşak bir elbiseyi elsiz bir böceğin (ipek böceği) eliyle bize giydirmek; hem de rahmetin büyük bir hazinesini küçük bir çekirdek içinde bizim için saklamak; ne kadar cemil bir kerem, ne kadar latif bir rahmet eseridir.

KOZMİK KRMZ PANCAR ÇORBASI
Malzemeler
4 adet kırmızı pancar
1 adet orta boy soğan
5 diş sarımsak
3 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı domates püresi
½ çay kaşığı zerdeçal
½ çay kaşığı toz zencefil
Kıvamı kadar tuz Terbiyesi için
1,5 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı yoğurt
1 adet yumurta sarısı
1 adet limon suyu

YAPILIŞI: Zeytinyağında incecik kıyılmış soğan ve sarımsaklar sotelenip, içine çok ince doğranmış kırmızı pancar ilave edilir. Pancarların pişimine yakın domates püresi ilave edilip, suyu verilir. Terbiyesi için un, yumurta ve yoğurt karıştırılıp su ile akıcı bir kıvam ayarlanıp, kaynamakta olan çorbaya verilir. Baharatları ve tuzu ayarlanıp, servise sunulur.

ETKİLİ OLDUĞU ALANLAR
İçinde bol miktarda B vitamini, fosfor ve radyoaktif madde barındırır. Karaciğeri hastalıklara karşı koruyan özelliğiyle bilinir. Kırmızı pancarın çiğ olarak salata içinde yenilmesi önerilir. Daha geniş bilgi, Prof. Dr.Ahmet Maranki'nin "Kozmik Bilim Işığında Şifalı Bitkiler "kitabında mevcuttur.