TÜM YORUMLAR

yorumlar

kalan karakter 1000

Terör mitinginde çirkin tahrik haberine yapılan yorumlar (7 yorum)

sökelee sökelee

sen sendikacısın saf şey sen işçimi temsil edemessin defoll

Aynı Görüşte misiniz?
evet1
hayır0
Mustafa Mustafa

Pisliklerin mikrofandan üretebileceği cümle pisliktir. Pislikler pisliklerle beraberdir koktuklarını kokuştuklarını etrafa pis koku verdiklerini kendileri anlamazlar o derece beyinleri pistir. Bu ülkeye bir dikili ağacı olmayanlar ağaç üzerinden ayar vermeye kalkar. Cumhuriyet üzerinden ayar vermeye kalkar din üzerinden ayar vermeye kalkar. Pislikler pisledikleri üzerinden kendini yorumlar. Dünyaya bütün insanlığa inen bir dini bile arap üzerinden cahil sakallı cüppeli vs.. üzerinden kötülerler. Sanki o kötüledikleri din kötülediklerine aitmiş gibi.

Aynı Görüşte misiniz?
evet1
hayır0
gezgin gezgin

sendikamı terör örgütümü belli değil

Aynı Görüşte misiniz?
evet3
hayır0
ismail efe ismail efe

bence diski keski pkk nın siyasi eylem birlikleri.bu üyelerin bazıları bunu bilerek bazıları saf sendikal hareket sanarak takılıyor arkalarına.yıllar değişiyor zihniyet değişmiyor.işin ilginci ne kadar sahtekar bölücü yıkıcı fikir sahibi atatürkçü ulusalcı.anlayan varsa banada anlatsa.

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
KARTAL KARTAL

ehhhhhhh turkuvaz sizde delikalısanız bu haberin altında kalmassınız her halde sizin elinizde armut toplamıyor degilmi ?

Aynı Görüşte misiniz?
evet6
hayır0
VATANDAŞ VATANDAŞ

BU TERÖRİSTLER NİYE TUTUKLANMAZ HALA ANLAYAMIYORUM

Aynı Görüşte misiniz?
evet7
hayır0
türkiyem türkiyem

disk şeytanın ta kendisi vatan hayinleri onlar bu ülkenin sendikası değiller onlar dış güçlere hizmet eden iğrenç kuruluşlardır.

Aynı Görüşte misiniz?
evet9
hayır0

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan TAKVİM veya takvim.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Turkuvaz olarak kişisel verilerinizi işliyor, aynı zamanda kanunlarda öngörülen teknik ve idari tedbirleri alarak bu verilerinizin korunması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. İşlenen kişisel verilerinize ilişkin aydınlatma metnine veri politikası sayfasını ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.