TÜM YORUMLAR

yorumlar

kalan karakter 1000

"Zekeriya Öz derhal görevden el çektirilmeli" haberine yapılan yorumlar (3 yorum)

engin engin

hükümetin yaptığı büyük hizmetleri baltalamaya çalışan zihniyeti vatana ihanetten yargılamak lazım..başbakanımız türkiyey yatırım yapıyor..istemeyen varsa çaker gider dış odaklarla yaşar

Aynı Görüşte misiniz?
evet6
hayır0
vatandaş vatandaş

Bu bir rüşvetse o kişinin birşeyleri görmezden gelmesi için verilmiş olması gerekirmez mi ? Ama savcı kişiler hakkında soruşturma açmış yani Savcı bey hem rüşvet almış hemde soruşturma mı başlatmış oluyor ? Hadi orayı da geçtik .eger bu bir rüşvetse ve almak suçsa .. rüşveti vermek ve buna aracılık etmek yasal mı oluyor ?

Aynı Görüşte misiniz?
evet3
hayır0
ismael ismael

hsyk bu gün rüşveti kabül ediyor görünüyor savcı zekariya öz ün tatile çıkmasını ve masrafları bir iş adamının ben karşıladım diyorsa hsyk bunu soruşturmayıp sadece görev yerini değiştiriyorsa hukuk sistemi büyük bir yara almıştır yarın bir başka hakim ve savcıda aynı şekilde hareket ederse sakın şaşırmayın önü açıldımı kapamak zorlaşır zaten hakim ve savcılar hükümete karşı olumsuz tutum içindeler vicdanların sorgulanması gerekmektedir.

Aynı Görüşte misiniz?
evet10
hayır1

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan TAKVİM veya takvim.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Turkuvaz olarak kişisel verilerinizi işliyor, aynı zamanda kanunlarda öngörülen teknik ve idari tedbirleri alarak bu verilerinizin korunması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. İşlenen kişisel verilerinize ilişkin aydınlatma metnine veri politikası sayfasını ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.