Malzemeler
6 adet krep
2 adet tavuk göğsü
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Yarım su bardağı haşlanmış bezelye
2 adet sivri biber
2 adet domates
1 su bardağı küp doğranmış
kaşar peyniri
3 adet taze soğan
1'er çay kaşığı tuz ve karabiber
Üzeri için: Yarım su bardağı
rendelenmiş kaşar peyniri
6-7 dal nane
Rulo Krepler Yapılışı
Küp doğranmış tavuk etini zeytinyağında pembeleşene dek soteleyin. Doğranmış biber, bezelye, domates, kaşar peyniri, soğan, tuz ve karabiber ekleyip soteleyin. 1 adet krebi düz bir zemine yayın. Bir kenarına 2 çorba kaşığı tavuklu karışımdan yerleştirip, rulo şeklinde sarın. Kalan malzemeye de aynı işlemi uygulayın. Bir fırın kabına rulo krepleri yerleştirip, üzerine kaşar peyniri serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında krepler hafif kızarana dek pişirin. Nane yaprakları ile süsleyip lık olarak servis yapın.