Kağıt Kebabı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ağustos 2012 Güncelleme 25 Aralık 2012, 16:43

İÇİNDEKİLER

MALZEMELER:
2 kaşık tereyağ
2 kilo kuşbaşı kuzu eti
4 adet havuç
4 adet patates
500 gram bezelye
3 kaşık salça
Karabiber
Tuz
Yağlı kağıt parçaları

YAPILIŞI:
Eti kısık ateşte pişirin. Daha sonra salçanızı, karabiberinizi, tuzunuzu ekleyin. Havuçları ve patatesleri ekleyip biraz yumuşattıktan sonra bezelyeleri ekleyin ve pişirmeye devam edin. Bu arada yemeğinizin suyunu sürekli kontrol edin. Serdiğiniz her yağlı kağıt parçasının içine yaklaşık 4 yemek kaşığı etli sebzeli karışımdan koyup katlayın. Hepsini katladıktan sonra fırın tepsinize dizin. Tencerede kalan et suyunu kağıt kebaplarınızın arasına gezdirin ve önceden 180 derece ısıttığınız fırında yaklaşık 15-20 dakika daha pişirin. Kağıdı hafif açarak servis edin.