Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 7 Şubat 2018

Turu ilk maçta geçti

BEŞİKTAŞ, kupada çeyrek final rövanşında Gençlerbirliği'ni yenerken çok da zorlanmadı. Çünkü ilk maçtaki 3-1'lik skor Beşiktaş'a büyük avantaj sağlamıştı.
Şenol Güneş, Karabük ve Bayern Münih maçlarını da düşünerek takımda oyuncu değişikliğine giderek aslında çok da iyi bir karar verdi. Ve formayı giyen Beşiktaşlı futbolcullar görevlerini yaparken, Fenerbahçe maçında çok mücadele eden Gençlerbirliği takımı, biraz da yorgun olmasından dolayı gerçek oyununu sergileyemedi. Mustafa Petkemek demek aslında gol demek. İlk maçta da gol atan Pektemek, dünkü karşılaşmada öz güvenli bir şekilde oynadı ve golünü attı.

MORAL OLDU
Mustafa'nın bu oyunu umut verdi. Kendisi çok duygusal bir isim. İnanıyorum ki Mustafa kupada attığı goller sonrası eski günlerine dönecek.
Yeni transfer Vagner Love pozitif oynamasına rağmen 64 ve 64. dakikalarda kaçırdığı goller kendisine yakışmadı. O golleri atabilse lige de büyük bir moralle dönüş yapabilirdi. Bu tur Karabükspor maçı için moral oldu. Ancak Karabük takımının da hafife alınmaması gerekiyor.

MAÇIN İYİSİ MUSTAFA: Güzel bir gol attı. Çok mücadele etti.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ CLARO: G.Birliği'nin defansı kötü günündeydi.