Evren Turhan

EVREN TURHAN

Tarihi 28 Ocak 2018

Kolayı zora çevirdiler

İkinci yarıya zorlu bir deplesmandan aldığı 3 puanla başlayan Galatasaray yakaladığı olumlu havayı sürdürebilmek ve seri galibiyetlere devam etmek adına seyircisi önünde maçın mutlak favorisiydi. Maça Ndiaye'nin yerine Tolga, Serdar'ı keserek ise Maicon ile başlayan Fatih hoca, sakatlığı geçen Gomis'i ilk 11 de başlatmayarak, geçen haftanın yıldızı Eren Derdiyok'u sahaya sürdü. Maça etkili başlayan Galatasaray sağlı sollu ataklarla posizyon bularak başladı. Eren'in müthiş asisiti ve Feghouli'nin gölüyle öne geçti. Osmanlı Latovlevici tarafından Serdar Gürler ile ilk yarıda etkili oldu. Orta sahada Tolga Ciğerci etkili gözüktü. Rodrigues, yine Eren'in asistinde golü yapsa maç erken kopabilirdi...

​GOMIS FİŞİ ÇEKTİ
Feghouli ilk yarıda klasını gösterdi, hem golünü attı hem de takımını ataklarda yönlendirdi. Fatih hoca 2. yarıya Selçuk-Belhanda değişikliği ile başladı.
Belhanda ile Fatih hoca biraz daha topun Galatasaray'da fazla kalmasını istedi herhalde. Tolga zaman zaman tek önlibero gibi oynadı. Kenardan gelen toplarda Yasin ve Rodrigues devamlı ceza sahasının içinde oldular ve net posizyon buldular. Son bölümde inanılmaz goller kaçıran Galatasaray farklı kazanacağı maçı zora soktu. Ama Gomis 88'de ikinci golü atarak maçı koparmayı bildi.

MAÇIN EN İYİSİ FEGHOULI: Harika oyununu golle süsledi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ MUSA: Orta alanda çok fazla top ezdi.