Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 6 Kasım 2017

Gayeleri asla sadece petrol, silah değil

ABD; hem Ortadoğu'da, hem de dünyada İsrail'in çıkarları ve isteği olmadan adım bile atmaz. Çünkü ABD, Haçlı-Siyonist ittifakının lideridir.
Müslümanları sevmez. Ve hatta nefret eder. Bu nefret, ABD'nin genetik yapısıdır. 2001'den bu yana yeryüzünde Müslümanlar'ın öldürülmesini sevk ve idare eder.
2001'den 2017 yılına kadar dünyanın değişik yerlerinde işgal, savaş, iç savaş, karışıklık, kaos nedeniyle kaç Müslüman öldü biliyor musunuz?
15 Milyon Müslüman öldü. Bunu en büyük sebebi ABD, şimdi Araplar üzerinden yeni bir Müslüman iç savaşı oluşturmaya çalışıyor.
Küresel terörist Esed'in, yıllardır çocuk öldürdüğünü bilmiyor mu? Ayrıca ABD değil mi, PKK / PYD / YPG ile işbirliği yapan? DEAŞ, iliklerine kadar ABD ve İsrail derin yapılarına bağlı İslam düşmanı bir örgüt değil mi? ABD değil mi barış ve demokrasi götüreceğim deyip de kan, gözyaşı, ölüm götüren?

DİN SAVAŞI YAŞANIYOR
İşte bu ABD, Suudi Arabistan'ı karıştırıyor. Çok üzücü ki, oradaki gelişmeleri İngiltere, ABD ve bunların gölgesindeki yorumlarla, milletimize anlatmaya çalışıyorlar. Aslında meselenin özüne bakarsanız, ne olduğunu/olacağını tam olarak anlamanız mümkün.
Hedefte İslam ve Müslümanlar var.
Gayeleri asla sadece para, petrol, doğalgaz, değerli madenler değil.
Tek dertleri sadece silah satmak değil.... Asla... Bunları iddia eden tespitler tamamen çöptür. Bu gerekçeler sadece kılıftır. Elbette bütün dertleri bunlar olan kişi ya da topluluklar vardır. Amma ve lakin asıl dertleri dini gayeleridir. Arap, Acem, Kürt, Türk, Sünni, Şii, Ortadoğu'da herkes birbirini öldürsün istiyorlar. Devletler yıkılsın, haritalar değişsin insanlar birbirini gırtlaklasın istiyorlar.

BUGÜNÜ BİLMEK, YARINI GÖRMEK
Görüşlerinden istifade ettiğim Stratejist Abdullah ÇİFTÇİ'nin daha evvel tweet atarak paylaştığı görüşlerini bir kez daha size hatırlatmak istedim.
Peygamberler tarihini... Dinler tarihini ve dinlerin şeriatini...
Türkler'in devlet-ordu- savaş tarihini... Siyonistleri ve Haçlı Siyonist ittifakını... Küreselcilerin 21. yüzyıl projelerini... AB/ ABD arka planını... Oralardaki gizli örgüt/ finans/ dini, teknolojik,siyasal lobileri...
Bilmeden, bugünü bilemez...
Yarını göremezsin....

İÇİMİZDEKİ HAÇLILAR RAHATSIZLAR
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı'ndan rahatsızdırlar... Türkiye'nin bölgedeki başarısından rahatsızdırlar... Bağımsız, güçlenen, Müslüman hassasiyetlerle davranan Türkiye Cumhuriyeti'nden rahatsızdırlar... Bu yeni Türkiye'nin PKK, DEAŞ, FETÖ, DHKP/C adlı Haçlı Orduları ile savaşından rahatsızdırlar... Avrupa Birliği, Almanya, Amerika, Hollanda ve Yunanistan'a olması gerektiği gibi davranan Türkiye'den rahatsızdırlar...TSK'daki başörtüsü yasağının kalkmasından rahatsızdırlar... Vaktiyle başörtüsünden her yerde ve şekilde rahatsız olduklarını "411 El Kaosa Kalktı" manşeti ile kusmuşlardı... Haçlı ve Siyonistlere gönülden bağlı olanlar, Türkiye Cumhuriyeti'nden, yukarıdaki iş ve eylemlerinden ve daha sayamadıklarımdan dolayı rahatsızdırlar... TSK Suriye'de büyük bir başarı elde ediyor. Şer cephesinde bütün düşmanlarımız birleşmiş.
Ordularıyla değil teröristlerle saldırıyorlar. Evlatlarımız savaşıyor. Askerlerimiz, polislerimiz, korucularımız, bir destan daha yazıyor