Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 4 Kasım 2017

CHP’nin siyasi partisi evlatlarımızı şehit etti

Hem CHP Genel Başkanı, hem de sözcüleri PYD/ YPG için, "siyasi partidir" dediler. Üstelik yetinmeyip, CHP ile aynıdır diye de benzetme yaptılar. Daha evvel, koskoca Ana Muhalefet Partisi yasa dışı örgüte döndü demiştim. Az bile söylemişim. Şu hale bakar mısınız?
Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Genel Kurmay Başkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Milli İstihbarat Teşkilatı, Milli Güvenlik Kurulu, çok uzun zamandır ve binlerce delil ile tüm dünyaya adeta haykırıyor

CHP'YE GÖRE SİHA VE TSK KATİL
Diyorlar ki: PKK/PYD/YPG bir ve beraberdirler. Eli kanlı terör örgütleridirler. Türkiye'nin düşmanıdırlar. İsimleri farklı, mensupları aynı teröristlerdir.
Bölgeyi yağmalıyorlar. Kim olduğuna bakmadan insanları katlediyorlar. En çok da Kürtlere zulmediyorlar. Yani bu tespit ve bilgiler, AK Parti'nin ya da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kanaatleri değil ki...!
Devletimizin konuyla ilgili bütün kurumlarının ortak görüşü. Peki CHP Genel Başkanı ve sözcüleri ne diyorlar? Bu eli kanlı katiller siyasi partidir. Ve hatta CHP ile aynıdır.
Bu durumda, CHP'nin siyasi partisi önceki gün evlatlarımızı şehit etmiş olmuyor mu...?
Zaten CHP 'ye göre; PYD: siyasi parti... TSK/SİHA: katil...
Erdoğan: diktatör... Genel Başkan ve seçim: kaset.. Soyunan modern... Giyinen yobaz...

​MİLLETE KÜFREDİYORLAR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doğrudan milletimizin oyları ile seçilmiş bir idarecimizdir. Kendisi serbest iradesi ile oy kullanmış, kadınerkek, yaşlı-genç milyonlarca insanın oy verdiği, desteklediği bir siyasi liderdir. Seçimler, sadece Türkiye'nin değil, tüm dünyanın gözü önünde gerçekleşmiştir.
Başka devletlerden ve uluslararası kuruluşlardan gözlemciler, seçimleri izlemişlerdir. CHP olarak, kendileri de aday göstermişlerdir. Her bir sandıkta, hem kendilerinin hem de seçime katılan diğer adayların, sandık görevlileri bulunmuştur. Bu gerçekler ortada iken, faşist ve diktatör kelimeleri birer iltifat değil, hakarettir. Küfürdür.
Hal böyleyken; Cumhurbaşkanı Erdoğan'a söylediğiniz her laf, ona oy veren, seven, destekleyen yüzbinlerce insana da söylenmiş demektir. Ve hatta CHP, yukarıda anlattığım seçim kalitesini yok sayarak, kendi devletine de küfür etmektedir.

​BATI, TÜRKİYE İLE SAVAŞIYOR
IŞİD mi? DEAŞ mı?... Artık her ne diyorsanız, bu insanlar katildir. Kafirlere, gavurlara hizmet ederler. Ve ediyorlar. Bunlar ruhunu şeytana satmış İslam düşmanlarıdır. Ve kesinlikle Amerikan malıdırlar. Bu gözü dönmüş katillerin sahibi, Amerika Birleşik Devletleri ve İsrail'dir. Geçenlerde Afganistan eski devlet başkanı Karzai, bu gerçeği en açık şekilde, hem de ağzı dolu dolu söyleyiverdi. Amerika nereyi karıştırmak isterse, bu kiralık katiller oralarda ortaya çıkıveriyorlar.
Suriye'deki PKK'lılarla da bir ve beraberler. Herkes aslında ne olduklarını çok iyi biliyor. PKK/ PYD/YPG/DEAŞ... Savaşıyormuş gibi görünüyorlar ama aslında sevişiyorlar. Hepsi aynı... Çünkü patronları aynı. Hepsi kiralık katil... Ve Amerika'nın, Batı'nın emrindeler. Ve Müslümanları öldürmekle görevliler.
Karşımızdakiler teröristler değil, Batılı devletler...