BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 8 Şubat 2018

Korkak Kılıçdaroğlu

Kahraman Türk Ordusu, ABD'nin taşeronu bölücü terör PKK güruhunu temizlemek için Afrin'e yürüyor.
Emperyalistlerin BÖL-YÖNET PLANLARINI paçavraya çeviriyor. Ancak şu rezalete bakın ki Ana Muhalefet-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Afrin'e girmeyelim" diyerek PENTAGON sözcülüğüne soyunuyor.
Yardımcısı Öztürk Yılmaz, askerlerimizle omuz omuza çarpışan ÖSO'yu karalıyor. Tarihi bir söz vardır. KORKAKLAR KÖLE OLUR, KORKMAYANLAR EFENDİ. Sormak lazım Kemal Kılıçdaroğlu'na.
Kimden korkuyorsun?
Büyük Türk milletinin, köle olmaktansa ölmeye her zaman hazır olduğunu, bu ülküsünü, Çanakkale'de, Kocatepe'de, 15 Temmuz'da ve şimdi Afrin'de gösterdiği bir sırada, KORKAKLIK nedendir?
Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın, aziz milletimizin, tam tabiri ile 7 düvel tarafından kıskaca alındığı bir sırada, Kılıçdaroğlu KORKAKLIĞI nedendir?
İstiklal Marşımız diyor ki; "Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış?
Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım."
Anlayana. Hatırlatırız.
Büyük Türk Milleti, BİN YILDIR bu coğrafyada dimdik duruyor.
Haçlı oyunları, derin odakların tezgâhlarına rağmen duruyor, Yeni oyunları-projeleri bozmanın yolu, safları sağlamlaştırmaktan ve KORKMAMAKTAN geçer.

​EMPERYALİSTLERİN KIBRIS'TAKİ YENİ TEZGAHI
Milli birlik ve beraberlik içinde aziz milletimizin, Türkiye'yi kuşatanlarımikropları Suriye'de, Irak'ta, Afrin'de temizlemeye kilitlendiği bir sırada, emperyalistler, Türkiyemiz'e YENİ BİR CEPHE AÇMA hazırlığına Kıbrıs Rum Kesimi'nde de başladılar.
İngiliz BBC, Salı günü ilk haber olarak, Kıbrıs Rum Cumhurbaşkanlığı'na seçilen Anastasiadis'in "Önceliğim, ülkemizin işgali konusunu ele almak olacaktır" sözünü MANŞETE çekti. Şu küstahlığa bakınız.
1974 yılında, LONDRA Anlaşması'ndaki haklarını kullanarak, Türkler'i Rumlar'ın vahşetinden koruyan, o günden bu yana 47 yıldır KKTC'yi barış adası haline getiren Türk Ordusu, işgaldeymiş.
Ada'dan çıkaracaklarmış. Anastasiadis üfürüyor.
Ağababaları ABD, Almanya, Fransa, İngiltere öyle istiyor da konuşuyor.
Bu rezil emperyalistler, KIBRIS'TA, KKTC'Yİ RUMLAR'IN hükümranlığı altına almanın peşindeler.
Avuçlarını yalarlar.


Karaman'da sosyal medya üzerinden örgütlenen 150 kadın, bir araya geldi. Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçikler için bin 200 boyunluk ördü. Kadınlar, kendi ve çocuklarının askerlerle yazdıkları mektuplarla birlikte boyunlukları paketleyip sınırdaki birliklere gönderdi.

HİTLER RUHU HORTLADI
Türk ordusunun başarı ile süren Afrin Harekâtı, Müslüman düşmanlarının uykusunu kaçırıyor.
Başta Almanya, Fransa, İngiltere, Hollanda, İsveç, Avusturya'da, AFRİN'DE Türkiye'yi durdurmaya yönelik kampanyalar göze batıyor.
Sadece şu 3 olay gösteriyor ki emperyalistler uyumuyor. Tatil yapmıyor.
1) Berlin'de Parlamento binası önünde PKK/ PYD/SDG çadırı kuruldu.
2) Hasmane bir tavırla, Almanya'da, Merkel'in Hıristiyan Birlik (CDU/SDU) ile Shultz'un Sosyal Demokrat Parti (SPD) arasındaki koalisyon taslağında Türkiye'nin (Şartları yerine getirinceye kadar) AB üyelik sürecinin durdurulması önerildi.
3) Fransa'da ve Almanya'da sözde Ermeni tasarı hazırlıkları yapılıyor.

DERİN SÖZ
"Türkiye sadece kendi sınırlarını korumakla ve bin yıllık kardeşlerine gövdesini siper etmekle kalmıyor, aynı zamanda topyekun insanlığın onurunu da kurtarıyor. Zeytin Dalı Operasyonu ile bölgemiz üzerindeki oyunları bozduk. Münbiç'ten başlayarak sınırlarımız boyunca bu oyunu boza boza devam edeceğiz, bölgemizi musibetlerden temizleyeceğiz." Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan.