BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 4 Şubat 2018

Kemal Kılıçdaroğlu sokaklara oynayacak

Kemal Kılıçdaroğlu patronajındaki CHP'de Mustafa Kemal'in askerleri kaybetti, YOLDAŞLAR kazandı. Yine sokaklara oynayacaklar.
Şaşırmadık. Tahmin ediyorduk. Sokakları hedefleyen Canan Kaftancıoğlu'nun, Türkiyenin en büyük şehri İstanbul'a il başkanı olmasını sağlayan Kemal Klıçdaroğlu'nun ne yapacağı zaten belli olmuştu.
CHP kurultayında da sokaklara (kaosa) oynamakta kararlı olduğunu gözler önüne serdi. Provokatif sözler sarfetti. 'Sokaklara Oynama' stratejisine yönelik sözlerini duyunca, yanılmadık.
Kurultay'ı "Yoldaşlarım" diye selamladı. Kemalist Deniz Baykal'ı bile 'YOLDAŞ' diye takdim etti.
Kılıçdaroğlu 'Kurultay'da şu yoktur, bu yoktur' diyerek konuşmasını sürdürüyordu.
Nedense 'Kurultay'da PKKHDP yoktur, Fetullah yoktur.
Amerika sevicileri yoktur' demesini bekledik, ama söylemedi. O söylemedi, ancak CHP kurultayında sokakları hedefleyen il Başkanı Canan hanım, PKKHDP dostu, Fetullah sevicisi olarak bilinen ABD muhipleri, milletvekilleri ön saflardaydı.
Berberoğlu'nun MİT kamyonları tutanak ve belgelerini hazırlayanlar, şu anda "terör üyesi olmaktan" hapiste diyen Kılıçdaroğlu yine şaşırtmadı. Yahu terör diyorsunuz da neden 'Fetullah Terör örgütü, PKK Terör örgütü' diyemiyorsun. Neden?

​CANAN HANIM RÜZGARI
Kemal Kılıçdaroğlu, DİRENME HAKKI üzerine nutuk atarken belli oldu ki, Canan Kaftancıoğlu'nun attığı tweet'lerden kan-can alıyordu. Hatırlayalım...
PKK terörü, askerlerimizi, polislerimizi ve sivil vatandaşlarımızı katlederken HDP-PKK ile CHP'nin ittifakını eleştirenlere 'gerzekler' diyordu.
Canan Kaftancıoğlu 15 Temmuz'da darbecilerin katlettiği sivillere üzülmek yerine, çıplak elleriyle tankları dize getiren vatandaşlara hakaret ediyordu.
BELLİ OLDU Kİ; CHP'DE YENİ DÖNEM YOLDAŞLAR'IN...


Suriye'nin Afrin bölgesinden terör örgütü PYD/PKK'lı teröristlerce Hatay'ın Reyhanlı ilçesine atılan roket nedeniyle yaşamını yitiren 17 yaşındaki Fatma Avlar'ın okuluna dev afiş asıldı. Afişte "Unutmayacağız" yazısı ve genç kızın doğum tarihi görüldü.

MEZOPOTAMYA'DA HAÇLI OYUNLARI
Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde tam altı asır KARDEŞLERİMİZİN yaşadığı Mezopotamya (Fırat- Dicle arası ) cumhuriyetle birlikte emperyalist İngiliz- Fransa'nın çizdiği yapay sınırlar yüzünden MASABAŞI PLAN DEVLETÇİKLERİ olarak komşumuz yapıldı.
Haçlılar, Osmanlı'yı Ortadoğu ve Balkanlarla birlikte on iki devlete ayırdılar.
"Biz Türklerle beraber yaşamak istiyoruz" diyen Kürt Kardeşlerimizi, Türkiyeİran- Irak-Suriye içinde parçaladı İngilizler. Halep ve Şam halkı İstanbul'dan kopmak istemediklerini bildirdiler, direndiler. İngiliz- Fransız orduları kanla bastırdı vatanseverleri.
Musul, Halep, Misak-ı Milli kapsamı içindeydi. Türkiyemiz için vazgeçilemezdi. Haçlılar, böldüler, yönettiler, sömürdüler YÜZYILDIR.
Türkiyemiz içe kapatıldı, ne Halep'e ne Musul'a sahip çıkamadı.
Bu ruhsuz, vicdansız Avrupalılar kendi aralarındaki sınırları kaldırırken Türkiye ile Müslüman ülkeler arasında duvarlar kurmaktan, mayınları döşemekten bıkmadılar.
Bu rezillik ilanihaneye devam edemezdi. Büyük Türk Milleti küresel lideri, Tayyip Erdoğan'ı çıkardı bağrından.
Erdoğan, yapay sınırlar yüzünden Irak-Suriye-Filistin- Mısır'dan koparılan Türkiye için ayağa kalktı. Haçlı Oyunları bozulmaya başladı.
Mezopotamya'da yaşayan Türkmen, Arap, Kürt ve Çerkez akrabalarımıza el uzattı on yıllar sonra. Orada din kardeşlerimiz vardı.
Haçlıların çizdiği sınırları ve döşediği mayınları birer birer kaldırıyoruz bugün.
Türkiyemiz, küresel lideri Tayyip Erdoğan'la, devletiylemilletiyle sınırları da aşarak bugün Nil'den Fırat'a / Arz-ı Mev'ud cinnetine karşı çıkıyor. Filistin'de yaşanan vahşet karşısında hem tarih hem de din kardeşlerimizi unutmuyor.
Musul'u, Haleb'i, Mezopotamya'daki kardeşlerimizin hürriyetini canımızla-kanımızla desteklemekten çekinmiyor.
El Bab-Afrin, din kardeşlerimize uzanan hasret kanallarının yeniden açılışının müjdesini vermektedir. İnşallah, Irak-Suriye sınırlarında bugün Amerika'nın, Avrupa'nın kurmaya çalıştığı duvarları yıkayacağız.
ZAFER İNANANLARIN OLACAKTIR.

DERİN SÖZ
"Avrupa Parlamentosu'nda bazı kendini bilmezler, istikametini kaybetmiş olanlar PKK'yı terör örgütü olarak tanıdıkları halde, terör örgütünün paçavralarıyla parlamento binasının içinde ağlıyorlardı. Daha çok ağlayacaksınız çok. Oradan o paçavraları boynunuza takmakla hiçbir yere gidemeyeceksiniz." (Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan)