BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 31 Aralık 2017

Büyük Türkiye yolculuğu

2018'E GİRERKEN UFKUMUZ BÜYÜK. HEDEFLERİMİZ BÜYÜK. LİDERİMİZ ERDOĞAN BÜYÜK. TÜRKİYE GÜCÜNÜ KEŞFETTİ. YENİ YIL KUTLU OLSUN.
Türkiye'mizin 97 yıllık siyasi geçmişinde çok önemli dönüm noktaları vardır. 2017 Türkiye'mizin 'diriliş yılı' oldu. Bu dirilişin arkasında, 15 Temmuz'daki CIA kuklası Fetullah'ın darbe ve işgal girişimini tarihte ilk kez aziz milletimizin destansı kahramanlığı yatıyor. 10 Ağustos 2014'te Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesi demokrasimizin üzerindeki kamburların kalkması yolunda tarihi bir adımdı.
16 Nisan, Anadolu'nun ve aziz milletimizin irfanı, sağduyusu, ferasetini, bir kez daha gösterdi. Yeni Türkiye'nin inşası yolunda bir milata imza attı. Batı-Avrupa ülkelerinin eşi benzeri görülmemiş planlanmış programlanmış tezgâhlarına, taşeronları Fetullah-PKK terörüne rağmen engeller aşılmıştır. Milletin önünde darbenin üzerine yürüyen Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın, o günden başlayarak savunmadan taarruza geçerek bütün kirli hamleleri birer birer çökertmesi tarihin beyaz sayfalarında yerini almıştır.
2017 yılında KÜRESEL LİDER-BİRLİKTE MİLLET rüzgârıyla, ülkemizin gösterdiği üstün başarılar, ulusal, bölgesel ve küresel düzeyde büyük dalgalara yol açtı. Erdoğan'ın jeopolitik hamleleri ardı ardına geldi.


Filistinli 16 yaşındaki Ahed Temimi, İsrail askerleri tarafından gözaltına alındı. Tüm tepkilere rağmen serbest bırakılmadı. Şimdi de sosyal paylaşım sitesi Twitter sahneye çıktı. Ahed'in hesabını, şiddet içerikleri yer aldığı gerekçesiyle sildi. Ancak aynı Twitter ne hikmetse İsrail şiddetini görmezden geldi.

ABD-İSRAİL KORİDORUNU PARÇALADIK
DİRİLİŞ YILIMIZA damga vuran en büyük hamlemiz Türkiye'nin, ABD ve İsrail'in Kürt referandumu ve YPG kartı ile güneyden kuşatılmamızı hedeflediği 'KORIDOR'U ölümcül darbelerle durdurmamızdır.
Diğer gelişmelerin hepsi ERDOĞAN'IN JEOPOLİTİK USTALIĞINA işaret etmektedir. Katar krizinde kilidi Türkiye açtı. ABD ve İsrail sponsorluğunda Kuzey Irak'taki Kürt referandumu ile Türkiye kuşatmasını püskürttük.
Derin Amerika'nın, bölgesel ve etnik savaşlara sürüklemeyi hedefleyen, Türkiye-İran 'ı çarpıştırma kirli senaryosu paçavraya çevrildi. Fırat Kalkanı ve İdlib operasyonuyla Suriye'yi bölmeye matuf Derin ABD-İsrail tezgahları çökertildi.
Diriliş yılı (2016- 2017 süreci) finalini Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın küresel düzeyde iki küresel mimarisi simgeliyor:
1) Erdoğan'ın Kudüs zaferi. Yeni Türkiye'nin küresel güç merkezi oluşunu ilan etti. ABD Başkanı Trump'a ve Siyonist İsrail'e cihan dersi verdik.
2) NATO ülkesi olan Türkiye, Rusya ile S-400 füze anlaşmasını sonuçlandırırken, önümüzdeki yılların NATO GELECEĞİNE sembol oldu.
S-400 bağımsız savunma sistemimizde bir kilometre taşı olacak.

BATI ZİNCİRLERİNİ KIRDIK
Bir taraftan Avrupa ile iyi ilişkilere sahip, bir taraftan Kafkasya, Kuzey Afrika, Ortadoğu'ya uzanan, bir tarafta Karadeniz ile Rusya hattına uzanabilen, KARADENİZ-BOĞAZLAR-AKDENİZ gibi hayati deniz ulaşım hatlarını kontrol eden Türkiyemiz ve küresel lider Tayyip Erdoğan, kendini tek bir bloğa hapsedemezdi. VE HAPSETMEDİ. Yeni dünyayı anlayarak, Büyük Türkiye yolculuğumuzu sürdürüyoruz.
Bu pozisyona kolay gelmedik. Dünya savaşları sonrasında, Türkiye'mize takılan DAR GÖZLÜĞÜ KIRDIK. KÜRESEL LİDERİMİZ ERDOĞAN'IN jeopolitik gözlüğüyle dünyaya bakıyoruz. ZİHNİYET DEVRİMİ YAPTIK.
Büyük Türk Milleti üzerindeki ölü toprağını kaldırıp attı. 2018'den itibaren Türkiye, DÜNYA siyasetinde, ekonomide, kendi programlarını, kendi kurumlarını ve politikalarını ürettikçe, Batı kaynaklı zihniyetin bir daha esiri olmayacaktır.

DERİN SÖZ
"Biz, Sünni veya Şii tarzında bir ayrımcılığın içerisinde yer almayız. Bizim Sünnilik diye bir dinimiz yok, Şiilik diye bir dinimiz yok. Tek dinimiz var o da İslam'dır. İslam ne diyorsa, biz onu yapmakla mükellefiz. Zaten bizi 'Sünni', 'Şii' diye diye böldüler. Bu tür oyunlara gelmemek için azami derecede dikkatli olmak zorundayız." Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan