BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 3 Aralık 2017

Kılıçdaroğlu’nun eksenini ABD-Almanya çiziyor

Kemal Kılıçdaroğlu'nun iki mihmandarı var. Birisi Derin Amerika. Eski Ankara Büyükelçisi Ricciordane döneminde eksene sokuldu.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerine algı operasyonlarıyla yönetmek istiyorlar. Hedeflerinde, Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçilmesini engellemek var.
İkincisi Almanya. Avrupa, bölücü terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP ile yürüttüğü ajandasını bir süreden beri CHP ile yürütmektedir.
Bugünlerde, Kılıçdaroğlu, daha çok Derin Amerika sufleleriyle yürüyor. Bir süre sonra, Almanya'nın sufleleriyle HDP'nin bıraktığı boşluğa yerleştirilmiş olarak yine karşımızda bulacağız.
Şu net ve açık... Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki CHP polit bürosunun yaptıklarına ve muhtemel hazırlıklarına bakınca, CHP'nin de artık bir ulusal güvenlik meselesi olmaya sürüklendiğini anlamakta kimse zorlanmayacak.
Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasını Derin ABD, Kemal Kılıçdaroğlu'na, sahte evraklarla başlatmıştır. Bir süre sonra bunun siyasi yeni taktikler devreye girecektir.
Çünkü Türkiyemiz olağanüstü bir dönemde yaşarken, güneyimizdeki ülkeler parçalanırken, Türkiye karşıtı yapılar, haritalar oluşturulurken, Türk Milletinin birliğine hucum ediliyor.
Gözlerin ve kafaların, yeni haritalarla ilgilenmesinin önüne geçilmek isteniyor.

​BİR KİSSİNGER BİR DUGİN ÇIKARAMAYACAK MIYIZ?
ABD'nin Kissenger'i, Rusya'nın Dugin'i hem kendi ülkelerine, hem de dünyaya şekil veren akıl veren konumdalar. Marifet iltifata tabidir. Genel Yayın Yönetmenimiz Ergün Diler, 40 gün önce "ABD Dışişleri Bakanı Tillerson gidecek" dedi. Gidiyor. Şu gelecek diyor, o isim gelecek. Rusya'nın beyni Dugin, "CIA ajanı Graham Fuller 15 Temmuz gecesi Büyükada'daydı" dedi. İstanbul savcılığı, tam 50 yıldır sadece Türkiye ile ilgilenen, Fetullah'ı alıp yetiştiren Graham Fuller hakkında yakalama kararı çıkardı.
Peki, bunları yapacak bir Türk Kissenger'i, Dugin'i neden ortaya çıkmıyor.
Türkiye'nin yetişmiş Genelkurmay başkanları, MİT Müsteşarları evinde oturuyor. Ara sıra İlker Başbuğ'u görüyoruz.
Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın da, AKİL ADAMLAR
KONSEYİ düşündüğünü biliyoruz.
Türkiye, Kissenger'ini, Dugin'ini çıkarmak zorundadır.



AĞRI'NIN VİCDANI ERDOĞAN
Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan, Ankara'da milletvekilleri ile yaptığı kapalı toplantıda, Ağrı'da 10 yıldır süren bir hastane inşaatının uzamasına sitem etti. "Ağrı'ya gittiğimde bunun hesabını soracağım, fena fırçalayacağım" demişti.
Cumhurbaşkanımız Erdoğan, bugün (Pazar) Ağrı'ya AK Parti il kongresi için geldi. Sitem ettiği hastane inşaatını bir gün önce AK Parti İnsan Hakları Başkan yardımcısı-E.Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ile beraber gezdim. Açıkça söylüyorum.
Cumhurbaşkanımız milletimizin vicdanı. Allah başımızdan eksik etmesin. Ağrı'nın en büyük hastanesi inşaatını bitirmek için, 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin yeni yılbaşında hizmete girmesi için, inanılmaz bir çalışma sürüyor.

​YARDIMCI DOÇENTLİK TUHAFLIĞI
78 YAŞINDA YARDIMCI DOÇENT OLUR MU? İstanbul Boğaziçi Üniversitesi'nin 78 yaşındaki öğretim üyesi YARDIMCI DOÇENT Emre Aksan evinde ölü bulundu. Allah rahmet eylesin.
Genç profesörler varken, yaşlı yardımcı doçentler olmuyor.

DERİN SÖZ
"Değişime dost ol, seni asla aldatmaz" Çin atasözü