Tarihi 7 Aralık 2017

Anlıyorum

Bir fotoğraf çıktı ortaya... Önemli olan fotoğrafın arkasını görmektir, hissetmektir. Bunu söylemeye devam edeceğiz. Sürekli Türkiye'de darbe çağrıları yapan Michael Rubin var malum.
Onun Washington'da çalıştığı Haçlı- Siyonist ittifakı NeoCon karargahının bir alt katında faaliyet gösteren, FETÖ'nün Amerika'daki ilk lobi şirketi Rumi Forum var bir de... İşte bir PARTİ LİDERİNİN, ÜST KATIN altındaki o FETÖCÜ Rumi Forum Başkanı Furkan Koşar ile aynı karede poz vermesini anlıyorum. PARTİ LİDERİNİN Akıncı Üssü'nde darbeyi yöneterek 250 vatandaşımızı NATO ve CIA adına öldürten Adil Öksüz'ün kardeşi ile de aynı fotoğraf karesi için poz vermesini de anlıyorum. PARTİ LİDERİNİN o fotoğrafta CHP eski milletvekili Aykan Erdemir'i de yanına almasını gayet iyi anlıyorum. CIA ESKİ BAŞKANI James Woolsey'in başkanlığını yaptığı Demokrasileri Koruma vakfında çalışıyor o CHP Milletvekili şu an. Hani 15 Temmuz'dan bir ay önce "Türkiye'de darbe yapılsın, Amerika müdahale etsin" diye çağrılar yapan Demokrasileri Koruma Vakfı var ya, işte ondan bahsediyorum. O CHP milletvekili işte bu Vakfın Zerrap Kumpas davasına BİLİRKİŞİ atanan ikinci başkanı ile İsrail bayrağı önünde İsrail lobisinde atıp tutuyor, Türkiye'ye saldırıyordu. "Fetullah Gülen entelektüel bir kurumun öncüsüdür" diye bağırıyordu. "İsrail'in faydasına hareket eden bir entelektüel" diye çığlık atıyordu. Zaten o Demokrasileri Koruma Vakfı'nı fonlayan İsrail'in 1 numaralı lobisi CFR'nin yayın organı Foreing Policy de "Gülen dünyadaki en etkin 100 entelektüel arasında 1. sırada" diye ilanda bulunuyordu.
O CHP milletvekilinin, "Urgancı" FETÖCÜ'lerin sözcülüğünü yapmasını, CIA eski başkanları şemsiyesi altında İsrail lobilerinde darbe çağrıları yapanlarla naralar atmasını da anlıyorum. Biz bu "Türkiye düşmanlığı ve ülkemize tehdit yağdıran, darbe çağrıları yapan" konuşmaların görüntülerini yayınladığımız, CIA-Darbeci-İsrailci ilişkilerin ipliğini Yaz-Boz'da pazara çıkardığımız için boğazımıza bir şeyler takılmak istenmesini de anlıyorum. Amerika'daki İsrail lobileri geçmişte Türkiye'ye karşı sürekli Ermeni lobilerini kullanarak saldırtırdı. Şimdi Ermeni Lobilerinin esamesinin okunmamasını anlıyorum. Ermeni Lobilerinin yerini daha kullanışlı, "Batının hizmetindeyim" diye yabancı gazetelere demeç veren lideri olan FETÖ'nün almasını da anlıyorum. PARTİ LİDERİ ne de olsa o FETÖCÜ'lerin kaset kumpası ile koskoca CHP'nin başkanlık koltuğuna oturmuştu. Bunu da anlıyorum.
15 Temmuz akşamı havalimanından darbeci tanklar arasından özel izinle geçerek İstanbul'da otel aramasını ve bulamamasını da anlıyorum. Bazıları "Yahu darbe gecesi bir partinin lideri neden otel arar" diyebilir, ancak kendisi "Otel bulamadık" dedi... Ben onu çok iyi anlıyorum. Ne de olsa o darberci FETÖCÜ'ler başarılı olsaydı boynumuza urgan geçirecekti. Onları da anlıyorum.
Hatta hangi stadta kimler asılacak listesi de hazırdı. Gördük o listeyi... Bizleri de baş köşeye koymuşlar. Bizim başımıza urgan geçirmesinler de kimin geçirsinler?
CIA'dan giriyor, Mossad'dan çıkıyor, MI6'ya uzanıyor, ahaber Yaz-Boz olarak NATO karargahındaki lojman villalarda hala ağırlanan ve maaşa bağlanan darbeciurgancı FETÖCÜ'lerin kapısına gidiyorduk.
"Bu ülke bizim" diyorduk. "Gençler oyuna gelmeyin... Her türlü kavga ve kaosumuzdan, bölünmemizden, ayrışmamızdan milyarlarca doları alıp götüren çakallar var" diye bağırıyorduk, tezgahları, kumpasları anlatıyorduk. Bu ülkede darbelerle Başbakanları asan güçlerin gerçek yüzünü gösteriyorduk.
Fotoğrafın arkasına gidiyorduk. FETÖ ve benzeri örgütlerin nasıl o güçlerin maşası olduğunu anlatıyorduk. PARTİ LİDERİ şimdi "Bizim boğazımıza bir şeyler takacağını" söylüyor. Bunu da gayet iyi anlıyorum. Mehmetçik öldüren ve CIAPentagon'un komutanlık yaptığı terörist cenazelerine milletvekili gönderen bir partinin gözünün boynumuzda olmasından daha doğal ne olabilir? Onun için onları çok iyi anlıyorum. Bunu anlamayacak ne var?
Anlamadım! Hatta rahmetli Menderes'in boynuna geçirilenin parasını, defnettikten sonra ailesinden istemişlerdi. Sanırım bizim çocuklardan da isterler. Allah'a şükür Eyüp Sultan'da mezar yerimi aldım.
Şimdi çocuklarımıza "Boynumuza ne takacaklarsa parasını ödeyin." diye de vasiyet ettik. Ülkemiz için boynumuz kıldan ince... Hamdolsun...