Tarihi 1 Aralık 2017

ABD abidesi

ABD Hava Kuvvetleri Müsteşar Yardımcısı Heidi Grant, Rusya'dan S-400 füze sistemleri alması halinde Türkiye'nin NATO teknolojilerine erişiminin kısıtlanacağını açıkladı. ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Dunford, S-400 girişimimizin ABD'de endişeye yol açacağını söyledi. ABD Savunma Bakanı James Mattis de bu alıma itiraz etti. "Türkiye-NATO arasındaki askeri iş birliği olumsuz etkilenir" diyerek tehdit etti. ABD Dışişleri Bakanı Tellerson'dan tutun Pentagon ve NATO generallerine kadar önüne gelen bu konuda bize tehditle saldırdı, hatta içlerinde "Türkiye S-400 alırsa bedel öder" diyenler de çıktı.
Emekli büyükelçi Şükrü Elekdağ ekranlarda "65 yıldır bir Türk liderine böylesine saldırıldığını ilk kez gördüm" derken ABD ve NATO'nun yukarıdaki açıklamaları geldi aklıma. Her yerden, ellerindeki her argümanı kullanarak durmaksızın saldırıyorlar. En son gelinen noktada Amerika, Rus doğalgazını Avrupa'ya taşıyacak ve Türkiye'den geçecek "Türk Akımı" projesine karşı olduğunu açıkladı. "Ben Rusya'da bazı şirketlere ambargo uyguluyorum. Patron benim. Ben ne dersem o olur" diyor adamlar. "Hayır biz bağımsız hareket edeceğiz" dersek hemen Türkiye'yi yıpratarak hizaya getirme planlarını devreye sokuyorlar. Hem de tek bir saldırı ile değil, birden fazla planla harekete geçiyorlar. Ellerinde de "FETÖ" gibi Türkiye'ye kumpas uzmanı bir maşa var. Önce Türkiye'de yargı yoluyla bu ülkeyi köleleştirip Washington'a bağlama operasyonunu yaptılar. Başarılı olamayınca darbe planlarını sahaya sürüp, insanlarımızı işbirlikçi hainlere öldürttüler. FETÖ'nün artık BATI'ya zincirlenmiş bir ihanet şebekesi olduğu tescillendi. Avrupa Birliği Terörle Mücadele Koordinatörü Gilles de Kerchove dün Reuters'e demeç verdi. "Avrupa Birliği olarak Gülen hareketinin terör örgütü olduğu görüşünü paylaşmıyoruz" dedi. Avrupa'da terörle mücadelenin başındaki kişi terörist katillere sahip çıkacak kadar densizleşme noktasına geldi. "Yakın bir zamanda da bu görüşümüz değişmez" diyerek "Boşuna uğraşma" diye utanmadan bir de bize mesaj veriyor. Amerika da zaten bu teröristleri çiftlik saraylarda ağırlıyor. Türkiye tam 25 yıldır kendisi için hayati önemde olan Hava Savunma Sistemlerini kurabilmek için müttefikimiz dediği BATI'da kapı kapı dolaştı. Elli tane bahane uydurarak kurdurmadılar. "Biz sizi koruruz, gerek yok" dediler. S-400'lerin çok gerisinde olan Patriotları ile geldiler, canları sıkılınca çekip gittiler. Suriye sınırımıza düşen füzelerle 29 vatandaşımız öldüğünde bu sahtekarların hiçbiri ortada yoktu. Halbuki bir S-400 füzesi aynı anda 72 hedefe kilitlenip imha edebiliyordu. Adamlar "Almayın, ambargomuzu delmeyin. Ölün. Siz önemsizsiniz" diyor açık açık.

AVUÇLARINI AÇIP SALDIRIYORLAR
Amerika'da Zarrab davasıyla "Türkiye İran'a ambargoyu deldi" diye hüküm çıkararak bize bedel ödetmek istiyorlar.
Halbuki BM kararları çerçevesinde ortada böyle bir ambargo delme suçu yok. Üstelik gıda ve ilaç vermişiz İran'a... Yani tamamen insani... "Hayır" diye itiraz ediyorlar. "BM kararları çerçevesi değil, patron Amerika serserisi önemli" diyorlar. Halbuki kendileri Yarbay North ile İran'a ambargoyu delip silah sattılar silah. Sonra o yarbayı Başkanın kararıyla "Ulusal kahraman" ilan ettiler.
Washington'dan Boeing firmasıyla daha yeni gidip, ambargo uyguladıkları İran'a 3 MİLYAR DOLARLIK uçak satışı yaptılar.
SİZİ KİM YARGILAYACAK? Kendileri yasak koyuyor, kendileri silah dahil her şeyi satıyor. ABD adaleti işte böyle bir yüzsüzlük ABİDESİ... Çıkarları olursa hiç gıkını çıkarmaz. Hatta YASADIŞI OLANI BİLE ULUSAL KAHRAMAN YAPACAK KADAR YÜZSÜZDÜRLER.
NATO Askeri Komitesi Başkanı General Petr Pavel Türkiye'ye yapılan saldırıların şifrelerini önceki gün ağzından kaçırdı.
Bakın ne diyor o NATO generali; "Türkiye, şimdilerde ABD'yi de AB'yi de memnun edebilecek konumda değil. Zira bölgesel bir güç haline geliyor ve kendi çıkarlarından endişe duyuyor. Türkiye, bir zamanlar Mustafa Kemal Atatürk'ün güçlü elleriyle yönetilen ve şimdi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en az o kadar güçlü elleriyle yönetilen bir ülke. Birinin AVCUNDA olma veya BAŞKALARININ ÇIKARLARINA HİZMET ETMENİN peşinde değil." Avuçlarını açmış, saldırıyorlar. Hem içeriden hem dışarıdan... Hiç önemli değil. Çünkü bu MİLLET artık generalin dediği gibi "Başkalarının çıkarlarına hizmet edenleri" bu topraklardan kovuyor...