Zencefil ateşi yakıyor!

Kış hastalıklarının bir numaralı ilacı zencefil, cinsel sorun yaşayanlara da iyi geliyor. Özellikle balla karıştırılıp yenildiğinde soğukluğu giderip, enerjiyi yükseltiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Kasım 2017 Güncelleme 17 Kasım 2017, 00:40
Zencefil ateşi yakıyor!

İÇİNDEKİLER

Doğal besinler şifa veriyor. Zencefilin faydaları da saymakla bitmiyor. Sindirim sorunlarına, mide ağrısına, hazımsızlığa ve mide bulantısına iyi gelen zencefil, kanserle de mücadele ediyor. Bitki, geleneksel olarak eklem romatizması, kolik, ishal ve kalp hastalıklarının tedavisinde yardımcı bir doğal ürün olarak kullanılıyor. Aynı zamanda hormonlar üzerinde afrodizyak etki yaratan zencefil, balla birlikte karıştırılıp tüketildiğinde cinsel soğukluğu gideriyor. Vücudu ısıtıp canlandırıyor. Zencefilin bazı yararları şöyle sıralanıyor...


Yaşa bağlı eklem ağrılarının hafifletilmesine yardımcı olur.

Zencefil çayı hamilelikte görülen sabah bulantıları için en etkili ve en güvenli doğal çözümler arasında ilk sırada yer alır.

Düzenli olarak zencefil tüketimi veya zencefil takviyesi kullanımı, koloktertal (bağırsak, rektum veya her ikisi birden) kansere neden olan hücre yapısı değişimini baskılıyor ve tümörlerin büyümesini engelliyor.

Zencefilin ana bileşeni 'gingerol', kanserli yumurtalık hücrelerinin sayısını azaltarak mevcut tümörlerin küçülmesini sağlıyor.

Vücut ısısını yükselten zencefil grip sırasında sağlıklı terlemeyi sağlayarak hastalığın vücuttan daha kısa sürede atılmasına yardımcı olur.

Bağışıklık sisteminizi güçlendirip, hastalığa yakalanma riskini azaltır.