Aşkı yudumlayın

Tarçın, karanfil, zencefil ve ginseng, etkili afrodizyaklar arasında başı çekiyor. Bu bitkilerden yapılacak çay, çiftleri mutlu ediyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Temmuz 2016 Güncelleme 14 Temmuz 2016, 01:08
Aşkı yudumlayın

İÇİNDEKİLER

Enerjinizi yükseltecek, aşk hayatınıza dinamizm katacak bitki çaylarına dikkat! Tarçın, karanfil, zencefil ve ginseng bitkisinden hazırlanacak çay, yarattığı afrodizyak etki ile dikkat çekiyor. Her biri ayrı şifa kaynağı olan bu bitkilerin çayı çiftlerin mutluluğunu perçinlemesini sağlıyor. Uzmanlar zencefilin yararlarını şöyle anlatıyor...

Mide bulantısı: Zencefil çayı hamilelikte görülen sabah bulantıları için en etkili ve en güvenli doğal çözümler arasında ilk sırada yer alır.

İltihap önleyici: Zencefilde bulunan "gingerol" güçlü bir iltihap önleyicidir ve bu nedenle eklem iltihapları ile romatizma ağrılarına iyi gelir. Ayrıca yaşa bağlı eklem ağrıları, diz ağrısı gibi yaşlılıkta sık görülen ağrıların hafifletilmesine yardımcı olur.

Kolon kanseri: Düzenli olarak zencefil tüketimi veya zencefil takviyesi kullanımı, kolorektal (bağırsak, rektum veya her ikisi birden) kansere neden olan hücre yapısı değişimini baskılıyor ve tümörlerin büyümesini engelliyor.

Yumurtalık kanseri: Yapılan çalışmalarda zencefilin ana bileşeni "gingerol" kanserli yumurtalık hücrelerinin sayısını azaltarak mevcut tümörlerin küçülmesini sağlıyor.