Mutluluk iksirleri

Sağlıklı bir cinsel yaşam sürdürebilmek için doğru besinleri tercih etmek gerekiyor. Uzmanlar gücü artırmanın yolunun pekmez, yer elması ile havuç suyundan geçtiğini aktarıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ocak 2015 Güncelleme 21 Ocak 2015, 01:42
Mutluluk iksirleri

İÇİNDEKİLER

Doğru ve düzenli beslenme sağlıklı bir cinsel yaşamın kapılarını aralıyor. Bitki çayları vücuttaki sıvıların akışını ve kan dolaşımını hızlandırıyor. Özellikle çinko, C vitamini, potasyum içeren besinler veya bitkiler vücutta afrodizyak etki gösteriyor. İstanbul Florence Nightingale Hastanesinden, Fitoterapi uzmanı Ece Günay Akkuş cinsel gücü arttıran besinleri sıralıyor...
- Pekmez: Demir, potasyum ve kalsiyum gibi önemli mineralleri içerir. Demir, kan hücrelerinin bileşiminde yer alarak vücutta oksijen taşıma görevi görür. Enerji verir, vücut direncini ve cinsel gücün artmasını sağlar.
- Yer Elması: İçeriğinde bulunan A,B ve C vitaminleri sayesinde vücuda dinçlik verir, özellikle kış aylarında vücut direncinin düşmesine bağlı olarak yaşanan hastalık riskini azaltır. Vücutta afrodizyak etki gösterir.
- Rezene: Rezenenin tohumundan her gün çay yapılarak içilmesi cinsel gücü artırır.
- Bitter Çikolata: Çikolata beyindeki seratonin seviyesini arttırıp, mutluluk hissi verir. İçeriğinde bulunan şeker ve kalori vücutta afrodizyak etki göstermesine neden olur.
- Polen: Polenin yapısında belli ölçüde testesteron ve diğer cinsiyet hormonları bulunur.
- Arı Sütü: Haftada en az 2 defa arı sütü tüketilmesi cinsel istek ve gücü artırır.
- Karanfil: Ağız kokusuna ve ağız içerisinde oluşabilecek mikroplara karşı koruyucu etkisi bulunur. Aynı zamanda yorgunluğu giderip, zindelik verir, afrodizyak etki gösterir.
- Fındık-Fıstık-Badem: Lif, protein ve vitamin bakımından zengindir. Enerji verir, cinsel gücü arttırır.
- İncir: Cinsel hormonların oluşturulmasında görev alan aminoasitleri içerir, bu da cinsel güce direkt etki eder.
- Greyfurt Suyu: Karaciğeri çalıştırır, zindelik verir, cinsel gücü arttırır.
- Susam: Keten tohumu ve susam birlikteliği cinsel gücü artırır.
- Keçi boynuzu: Kaynamış keçiboynuzu günde 2 defa tüketildiğinde çiftlerde görülebilecek cinsel isteksizliği önler.
- Havuç suyu: Yüksek dozda A Vitamini içerir, kişiye zindelik verir. Hergün düzenli tüketildiğinde cinsel gücü artırır, afrodizyak etki gösterir.

BUNLARI YAPMAYI UNUTMAYIN...
1-Ağır yağlı besinlerin tüketilmesi, gün içerisinde dengesiz beslenme alışkanlıkları kişilerin kendini mutsuz ve yorgun hissetmesini sağlar.
2-Temiz havada yürüyüşler yapın.
3-Düzenli uyku alışkanlığı edinip, vücudun dinlenmesini sağlayın.
4-Yoğun çalışıyor ve stres yaşıyorsanız ruh sağlığınızı korumak, kendinizi daha iyi hissetmek için doğal tedavi yöntemlerini deneyebilirsiniz.