Huzurlarınızda yengeç

Yengeçler, aradığı huzuru 2013'te bulacak. Geleceğe yönelik yatırımlar yapacak. Çocuklarının başarılarıyla sevinecek. Bekarlar için de aşk kapıda

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Aralık 2012 Güncelleme 10 Aralık 2012, 03:59
Huzurlarınızda yengeç

İÇİNDEKİLER

Yeni yıl, Yengeç burcu için yeni umutların adresi olacak. Yengeçler, 2013 yılında çok güzel haberler ve kararlar alabilir. İşle ve gelecekle ilgili konularda hayat size güzel sürprizler yapabilir. Çocuk sahibi Yengeçler, çocuklarının başarılarıyla sevinebilir. Özellikle eşleriyle ilgili de güzel gelişmeler olabilir. Bekarlar için de evlilik ve bebek kapıda...

EV YA DA ARSA ALABİLİRSİNİZ...
Yengeç burcunda olan öğrenciler ise hayatlarının en önemli dönemlerinden birine girebilir. Zira bu yıl Yengeçler'in akademik olarak yükselebileceği bir yıl. Ancak Yengeçler, 2013'te biraz harcamalarına dikkat etmeli. Eğer bu yıl paranızı elinde tutmayı başarabilirseniz, geleceğe yönelik yatırımlar yapabilirsiniz. Ev ya da arsa bu seçenekler arasında. Yılın ikinci yarısı ise Yengeçler için şansın ta kendisi. Çünkü bu dönemde kendinize yeni hedefler belirleyebilir ve geminizin kaptanı olarak bu hedeflere ulaşabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, akıl ve duygularınızı dengede tutmak.

YENGEÇ ÜNLÜLERİ
Selma Blair, Lindsay Lohan, Jessica Simpson, Sezen Aksu, Türkan Şoray, Müjde Ar, Deniz Seki, Aşkın Nur Yengi, Ernest Hemingway, Yaser Arafat, Camilla Parker Bowles, Isabelle Adjani, Merly Streep, Deniz Baykal, Zinedin Zidane, Tom Cruise, Tan Sağtürk, Leydi Diana, Liv Tyler, Tom Hanks, Mike Tyson, Julius Cesar, Robin Williams, Sylvester Stallone

AŞK HAYATI
2013 Yengeç için aşk adına çok şanslı bir yıl. Bekar Yengeçler'in ilişkileri evlilikle sonuçlanabilir. Çünkü Yengeç'in aradığı doğru insan bu yıl onu bulacak. Bu buluşma, Şubat, Mart ve Nisan aylarında gerçekleşebilir. Mayıs ve Haziran ise evliler için mutluluğun adresi...

iŞ HAYATI
Yengeç burcu iş hayatında emin adımlarla ilerliyor. Bu nedenle yeni yılda iş yaşamınızda terfi alabilirsiniz. Nisan ve Mayıs arasındaki süreç ise Yengeçler'e büyük başarı getirecek.

SAĞLIK
Tansiyon problemi olanlar, 2013'te dikkatli olmalı. Kış aylarında ise açılan iştahınıza karşı önlem almalısınız. Bunun dışında sevgili Yengeç burcu, sağlıklı bir yıl siz yengeçleri bekliyor olacak.

SEYAHAT
Duyarlı Yengeç insanları en çok su kenarında tatil yapmaktan mutlu olur. Yengeç burçlarının çoğu ise evlerinden fazla uzaklaşmak istemez. Bu nedenle tatil olarak ilk tercihiniz evinize yakın tatil noktaları olabilir.

MODA
Romantik Yengeç kadını duygusallığını yansıtacak şekilde rüyasal kıyafetleri sever. Onun için hanım hanımcık olan herşey güzeldir. Erkekler ise romantizmin peşinden gidebilir. Yani yeni yılda Yengeçler, romantik bir tarz benimseyecek.

BESLENME
Doğum haritalarında Ay'ın etkileri ağır basıyor. Yengeçler'in yeni yılda iştahsızlık, mide yanması ve kansızlık noktalarında dikkatli beslenmeleri gerekebilir. Bu nedenle Yengeçler yeni yılda potasyum ağırlıklı beslenmeli.

ÖZELLiKLERi
Yönetici Gezegeni: Ay
Element: Su
Uğurlu günü: Pazartesi
Uğurlu sayıları: 3, 7
Uğurlu taşı: İnci
Uğurlu rengi: Beyaz, mavi
Ugurlu kokusu : Misk, leylak
Uğurlu çiçeği: Nilüfer
Niteliği: Öncü
Madeni: Gümüş
Tarot kartı: Ay
Hayvan: Deniz kabukluları
En belirgin özelliği: Sadakat
En büyük hatası: Dikkatsizlik
En büyük arzusu : Toplumda yükselmek
En büyük yeteneği: Güzel konuşma becerisi
Müziği: Romantik şarkılar

YARIN: ASLAN