Hedefe ulaşacaksınız

Duygusal Balıklar 2012'de yarım kalan işlerini tamamlayarak hedeflerine ulaşmayı başaracak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Aralık 2011 Güncelleme 31 Aralık 2011, 00:00
Hedefe ulaşacaksınız

İÇİNDEKİLER

Bir Balık burcu insanı olarak siz rüzgarın estiği yöne kendinizi bazen kaptırarak yol çizersiniz. Çocukları, yaşlıları ve hayvanları gözetip kollamak sizler için bir görevdir adeta. Ağır başlı ve uysal görünürsünüz. Oysa içinizdeki fırtınayı hiç kimse anlayamaz. Burcunuzda gece veya gündüz doğanlar arasında fark olabilir.

GECE DOĞUMU
Özverili, yol gösteren,güçlü sezgilere sahip ve bir o kadar sevimli ve duygusalsınız. Her şeyden çabuk etkileniyor ve duygusallığınızla ön plana çıkıyorsunuz. Sabırlı ve eli açık kişilersiniz. Hangi çevreye girerseniz girin kolayca uyum sağlayabilirsiniz. Ciddi olduğunuz kadar gerçekçi değilsiniz. Güçlü bir mizah duygusuna sahipsiniz. Kararsızlıklar bazen başarısızlığa neden oluyor.

GÜNDÜZ DOĞUMU
İnsanlara yaklaşım tarzınız soğuk ve mesafelidir. Hatalarınızı çabuk kabul edip özür dilemeyi bilmelisiniz. Yardımsever olduğunuz kadar geleneklerinize de bağlı,üretken fakat başkalarından farklı düşüncelere sahip olursunuz. Disiplin gerektiren işlerden sürekli uzak durursunuz.

BALIK KADINI
Etrafınızda herkesin size pervane olacağı kadar güzel ve zarifsiniz. Gizemli, duyarlı, iyi niyetli ve bonkörsünüz. Sizinle anlaşamayan hemen hemen hiç kimse yoktur. Çünkü siz sıkıntılı veya neşeli her ortamda bulunursunuz. İyi bir dost, iyi bir arkadaş ve iyi bir eş olursunuz. Eşinize sadık ve evcimen kişisiniz. Bazen kendi ailenizin kuracağı baskılardan rahatsızlık duyarak karamsar duygulara kapıldığınızı hissedersiniz.

BALIK ERKEĞİ
Güçlü önsezilere sahipsiniz. Hayalleriniz art arda gerçekleşebilir. Gözünüz hep yükseklerdedir. Elinize geçen fırsatı iyi değerlendirir, ne olursa olsun mutlaka sonucuna ulaşırsınız. Dingin ve oturan işleri seversiniz. Aklınıza koyduğunuz işi mutlaka gerçekleştirir ve övünmeyi seversiniz.

AŞK: MACERAYI BIRAKIN
2012'de her zamankinin aksine sert ifadeye bürünebilir ve gizemli görüntü yaratabilirsiniz. Çabuk aşık olup doğru kişiyi bulamayınca gözyaşı dökebilirsiniz. Bekarlar bu yıl aşkta maceracı olmalarından dolayı sonuca ulaşamayabilirler. Oysa evliler oldukça güzel bir yol çizecekler. Çizdikleri yolda bir kat daha güzellikler içinde yürümeyi başaracaklar.

SAĞLIK: KÖTÜ ALIŞKANLIKLAR
Bu yıl 12 burcun içinde sağlık konusunda en dikkat etmesi gereken burçsunuz. Özellikle tiryakisi olacağınız bazı maddelere karşı hassasiyet oluşabilir. Çevrenizde yeni tanıdığınız arkadaşları çok iyi analiz ediniz. Sizlere kötü alışkanlıklar aşılayabilirler. Genel olarak sağlığınıza bakıldığında 2012 yılı içinde zayıf ve güçsüz düşecek gibi görünüyorsunuz. Zayıflar daha fazla kilo kaybı yaşayabilirler. Kilolular ise daha fazla kilo alabilirler. Bu da bedeninizin anlamsız bir şekilde ilerlemesi demektir. Yüzme sizlere çok iyi gelecektir.

AŞK: EKİP ÇALIŞMASI
Oldukça hoş görülü ve kolay etkilenen birisiniz. Doğru zamanda doğru işler peşinde koşacaksınız. Bu yıl parasal meselelerinizde ihtiyatlı olmalısınız. 2012 yılı geri planda bıraktığınız işlerinizi veya projelerinizi tamamlama yılı olacak. Bunun için diğer insanlardan destek alarak ekip çalışması yapın. Ancak sizler kolayca her işte hoşnut olmazsınız ve bu yıl baskılara karşı çıkabilirsiniz.

BİNNUR SORMAGEÇ