Pratik bilgiler

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Temmuz 2011 Güncelleme 22 Temmuz 2011, 00:00
Pratik bilgiler

İÇİNDEKİLER

FIRINDA tavuk kızartacağınız zaman üzerine koyduğunuz baharatlardan içine de koyun. Böylece daha lezzetli olur.

MANTARLARIN
daha lezzetli olması için pişirmeden önce üzerlerine biraz tuz ve limon suyu koyun, 5 dakika bekletin. Daha sonra pişirin.

KEK
kalıbınızın içine hamurunuzu dökmeden önce ortasına bir şerit alüminyum folyo koyun.
Böylece kekinizi pişirdikten sonra kolayca çıkartabilirsiniz.

KURU
soğanları kese kağıdına sardıktan sonra buzdolabının sebze bölümünde muhafaza ederseniz çürüyüp bozulmasını önlemiş olursunuz.

OMLETİN
tavaya yapışmaması için, önce tavayı ocağa koyup iyice ısıtın sonra yağı döküp kızdırın. Daha sonra karışımı tavaya alın ve ocağın altını kısın.