Özür dilerim kızım

Kahvaltı ettikleri balık tesisinde fotoğraf çekilirken sele kapılan minik Omay'ın cansız bedeni bulundu. Öğretmen babanın veda mesajı herkesi duygulandırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2010 Güncelleme 01 Kasım 2010, 13:44
Özür dilerim kızım

İÇİNDEKİLER

Karamürsel'deki balık çiftliğinde aniden yükselen sel sularına kapılan 4 yaşındaki Omay'ın ölümü herkesi yasa boğdu. İkizi ve anne-babasıyla fotoğraf çektirirken suya düşen Omay'ın cesedi 500 metre aşağıda bulundu. Kocaeli'de bir dersanenin sahibi olan 35 yaşındaki öğretmen baba Çağdaş İnaltay, "Çok üzgünüm. Meleğim özür dilerim, kurtaramadım seni" diye ağladı.

KÖPRÜ ALABORA OLDU
4-5 yıldan beri gittikleri mekanı ve doğayı çocuklarının çok sevdiğini belirten İnaltay, köprüde fotoğraf çektirmek için durduklarını söyledi. Talihsiz kazayı şöyle anlattı: "Kızlarımdan biri öğretmenin, diğeri ise annenin elinden tutuyordu. Tam resim çekerken, köprü alabora oldu. Öğretmen ile kızımın birinin suya düştüğünü gördüm. Eşim de köprünün korkuluklarına tutunmuştu. Makineyi fırlatıp suya atladım. Miray'ı kucaklayarak bir taşın üzerine oturttum. Öğretmeni kurtarmak için giderken kızımın ayaklarını gördüm. Omay'ın düştüğünü fark etmemiştim. Yüzdüm ama yetişemedim. Sulara kapılıp kayboldu." İnaltay, sel konusunda kendilerine hiçbir uyarı yapılmadığını da ifade etti.

FACEBOOK'TA AĞLATAN MESAJ
"Bugün ruh ikizim Omay kızımı kaybettim. 'Baba beceriksiz' derdin ya, kurtaramadım kızım seni sulardan. Gücüm Miray'a yetti aşkım. Baban ve annen seni çok özlüyor. Ruh ikizim benim. Hayat ağacım, her şeyim..."