5 yıldızlı ölüm

Deri Kralı Turgut Koşar'ın oğlu Kamil Can Koşar, 143'ten 120 kiloya inmek için gittiği zayıflama otelinde kalp krizi geçirerek öldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2010 Güncelleme 25 Ekim 2010, 15:05
5 yıldızlı ölüm

İÇİNDEKİLER

Zayıflamak uğruna bir can daha gitti... İstanbul'da 19 yaşındaki Dila Kurt'un zayıflama kliniğinde ölümünün ardından bu kez acı haber Antalya'dan geldi. 'Deri Kralı' Turgut Koşar'ın 35 yaşındaki oğlu Kamil Can Koşar, 143 kilodan 120'ye inmek için internetten bulduğu Antalya'da zayıflama kliniği Ayka Vital Park Otel'e gitti. 17 Ekim'de kliniğe yatan genç adam, ailesine telefonda 3 günde 5 kilo verdiğini söyledi. ABD'ye gitme hazırlığı yapan Koşar, önceki sabah, kahvalıtdan sonra lobide otururken aniden fenalaştı. Aynı zamanda zayıflama kliniğinin sahibi de olan Kardiyoloji uzmanı Dr. Aynur Doğan'ın müdahalesine rağmen genç adam, kurtarılamadı. İlk belirlemelere göre Koşar'ın kalp krizi geçirdiği belirtildi. Koşar'ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AĞABEYİME 4 İLAÇ KULLANDIRDILAR
Kamil Can Koşar'ın ailesi de acı haber üzerine Antalya'ya gitti. Koşar'ın kardeşi Kerim Koşar, ağabeyinin hızlı kilo verdirilmek istendiği için öldüğünü iddia etti. Kerim Koşar, "Bize kalp krizi geçirmiş olabileceği söyleniyor. Madem kalp sorunu vardı, neden böyle bir diyet programına alıyorlar. Tahlil yapmıyorlar. Odasında ağabeyime kullandırılan 4 çeşit ilaç bulduk. Şikayetçi olacağız" diye konuştu.