'Geçen yılın şampiyonu biziz'

Trabzonspor'un başarılı golcüsü Burak Yılmaz, "Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi biz temsil ediyoruz. Bu nedenle de bir an önce, şampiyonluk kupamızı bekliyoruz" dedi.

Giriş Tarihi 26 Eylül 2011, 00:00 Güncelleme 26 Eylül 2011, 23:14
’Geçen yılın şampiyonu biziz’

İÇİNDEKİLER

Karabük maçında hat-trick yaparak Trabzonspor'u 3 puana taşıyan Burak Yılmaz, SABAH'a iddialı açıklamalar yaptı.

Geçen sezonun şampiyonunun Trabzonspor olduğunun altını çizen Burak, "Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi biz temsil ediyoruz. Bu nedenle de bir an önce, şampiyonluk kupamızı bekliyoruz" dedi.

Trabzonspor'un şike olaylarına karışmadığını belirten Burak, "Trabzonspor bu konuda ak süt gibi tertemiz. Biz ne maçları artı 90 dakikalarda kazandık. Ancak Fenerbahçeli arkadaşlarımızın da bu işten uzakta olduğuna inanıyorum" diye konuştu. Fenerbahçe ile bu sezon oynayacakları maçlara şimdiden dikkat çeken Burak, "Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki ilk maçta inşallah olay çıkmaz. Taraftarlar çok doldu. Bu sezon iki maçı da, bu yüksek tansiyonu düşünerek İzmir Atatürk Stadı'da oynatmalı" yorumunu yaptı.

Fenerbahçe-Manisa maçına kadın ve çocukların alınmasını değerlendiren Burak, "F.Bahçeli bayanların 61. dakikada Trabzon'a ettikleri küfüre anlam veremedim. Kadınlar küfür eder mi?" dedi.

ÖNCE PLAY-OFF'U DÜŞÜNÜYORUZ


Bu sezonki hedeflerinin de şampiyonluk olduğunu söyleyen Burak, "Ama önce play-off. İddialı olup da playoff'a giremeyen yandı" derken, sezon başındaki puan kayıplarının da takımın iskeletinin değişmesinden kaynaklandığını söyledi.