Bombaya hazır olun

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor'da yönetici Tuncay Bekiroğlu müjdeyi verdi. Klose'nin bitmesi an meselesi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Haziran 2011 Güncelleme 03 Haziran 2011, 00:00
Bombaya hazır olun

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor'da yönetici Tuncay Bekiroğlu müjdeyi verdi. Bir kaç gün içinde çok flaş bir transfere imza atacaklarını belirten Bekiroğlu, "Yeni transferimiz çok fazla gündem yaratacak" dedi. Bekiroğlu'nun bahsettiği bu flaş ismin Alman yıldız golcü Klose olduğu ifade edildi.

3.5 MİLYON EURO'YA ÇIKILDI
Bordo-Mavililer'in Klose'de sona yakın olduğunu İtalyan basını da yazdı. Trabzonspor'un golcü oyuncuya 3.5 milyon Euro teklif ettiğini belirten Çizme basını, "Lazio da Klose'yi istiyor. Ancak, Türkler'in verdiği parayı kimse vermez" ifadelerini kullandı.

MIERZEJEWSKI BİTTİ İDDİASI
Bu arada Polonya basını ise Bordo-Mavililer'in Varşova takımının sol kanadında görev yapan Adrian Mierzejeski'yi bitirdiğini yazdı. Transferin bugün açıklanacağı kaydedildi. İtalyan basını ise, Trabzonspor'un Wolfsburg'ta kadro dışı olan Diego için nabız yokladığını sütunlarına taşıdı.

KLOSE'Yi SADRi ŞENER KENDiSi BiTiRECEK!
TRABZONSPOR'da yönetici Tuncay Bekiroğlu'nun bugün Klose'yle biraraya gelerek masaya oturması bekleniyor. Milli Takım'ın Belçika maçını izleyecek Başkan Sadri Şener ise maç sonrası Almanya'da noktayı koyacak.