Klose heyecanı

Trabzonspor Başkanı, Şenol Güneş'in de çok istediği Klose'yi ikna ederek imza attırmayı planlıyor. Şener ayrıca Henrique ile de bir araya gelecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Haziran 2011 Güncelleme 02 Haziran 2011, 00:00
Klose heyecanı

İÇİNDEKİLER

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor yıldız isimlere yöneldi. Başkan Sadri Şener bugün Alman golcü Klose ile bir araya gelerek transfer teklifinde bulunacak. Klose'nin adının Trabzonspor'la anılması camiada heyecan yaratırken Sadri Şener bonservisi elinde olan tecrübeli futbolcuya yıllık 3 milyon Euro önermeyi planlıyor.

LAZIO DA KLOSE'NİN PEŞİNDE
Klose'yi ikna etmek için tüm imkanları zorlamaya kararlı olan Şener, Şenol Güneş'in çok istediği Alman panzerine imza attırmayı planlıyor. Lazio'nun da Klose için devreye girmesinden rahatsız olan Şener bu transferi sonuçlandırmak için ne gerekiyorsa yapacak.

RADOSAV PETROVIC DE GÜNDEMDE
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ayrıca Belçika'nın Westerlo takımında forma giyen 24 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Paulo Henrique ile de masaya oturacak. Gol bölgesinde çok başarılı bir isim olan Henrique'nin Klose ile birlikte transfer edilmesi düşünülüyor. Bu arada Bordo-Mavililer Sırbistan'ın Partizan takımında oynayan 22 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu Radosav Petrovic'i de gündemine aldı. Sırp kulübüyle önümüzdeki günlerde görüşmeyi planlayan yönetim geleceğe yönelik yatırım yapmayı amaçlıyor.

GOL DENiNCE AKLA O GELiR
Alman Milli Takımı'nda oynayan Polonya asıllı yıldız Klose gol bölgelerinde çok etkili bir silah olarak biliniyor. Klose'nin isminin transferde geçmesi camiayı heyecana boğdu.