Edu bombası

Bordo-Mavili yönetim 25 yaşındaki orta saha oyuncusu için İskoç kulübüyle son pazarlıkları yapıyor. Arsenal'in de çok istediği Edu 2006 senesinde ABD'nin en değerli 5 futbolcusundan biri seçildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mayıs 2011 Güncelleme 02 Mayıs 2011, 03:31
Edu bombası

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'dan sürpriz atak... Bordo-Mavili yönetim İskoçya ekibi Glasgow Rangers'ın 25 yaşındaki ABD'li orta saha oyuncusu Maurice Edu'yu gündemine aldı. Trabzonspor'un Başkanı Sadri Şener'in birkaç gün önce, "Yüzde 70 oranında anlaşma sağladığımız yabancılar var" diyerek gündeme getirdiği oyunculardan birinin Edu olduğu öğrenildi.

BONSERVİSİ 3 MİLYON EURO
Bu futbolcuyla yakından ilgilenen Trabzonspor'un Edu'yla yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldığı ve bu transferin gerçekleşme ihtimalinin oldukça yüksek olduğu öne sürüldü. 2006 yılında ABD'nin en değerli 5 oyuncusundan biri seçilen Edu, 2009 yılında da Kuzey Amerika'nın en değerli oyuncusu seçildi. 3 sezondur Glasgow Rangers forması giyen Edu, ülkesinde ve İskoçya'da çok popüler bir oyuncu. Bursasporlu Altidore'nin yakın arkadaşı olan Edu'nun bonservis bedelinin 3 milyon Euro civarında olduğu ve Bordo-Mavili kulüp dışında İngiliz kulübü Arsenal'in de bu oyuncuyla yakından ilgilendiği iddia edildi.