Durakta inecek var

Nefesleri kesen maçta Trabzon, Jaja ve Burak'la iki kez öne geçti. Abdullah'ın 2 golü ile karşılık veren Kayseri Kujoviç'le 3-2'yi buldu. 87'de Glowacki 1 puanı kurtardı... Bordo-Mavililer liderliği Fener'e kaptırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Şubat 2011 Güncelleme 02 Mart 2011, 17:00
Durakta inecek var

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, sahasında Kayserispor ile 3-3 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır bir darbe aldı. Bordo-Mavililer, dün geceye fırtına gibi başladı. Henüz ikinci dakikada Kayserispor kalecisi Souleymanou'nun yaptığı büyük hatayı değerlendiren Jaja takımını 1-0 öne geçirdi.
Bu dakikadan sonra Kayserispor, kontra ataklarla Trabzon kalesini zorladı. 21'de Amrabat'ın, Serkan'ı geçtikten sonra yaptığı ortaya Abdullah dokundu ve ilk yarı berabere sonuçlandı.

İKİNCİ YARIDA FUTBOL RESİTALİ
İkinci yarıya da hızlı başlayan Trabzonspor, 54. dakikada Colman'ın ara pasında topla buluşan Burak Yılmaz, Bordo- Mavililer'i bir kez daha öne geçirdi. Golden iki dakika sonra Abdullah bir kez daha sahneye çıktı ve maçı 2- 2'ye getiren golü kaydetti. 82'de Amrabat'ın yaptığı ortaya Kujovic dokundu Kayseri 3-2'i öne geçti. 87'de Yattara'nın ortasına Glowacki'nin kafa golü maçın skorunu belirledi.

İKİNCİ YARIDA EVİNDE SİFTAHI YOK!
Bordo-Mavililer, ikinci yarıda sahasında oynadığı 3 maçtan da beraberlikle ayrıldı ve 6 puan kaybetti. Trabzonspor sırasıyla Ankaragücü, Antalyaspor ve Kayserispor ile sahasında berabere kaldı.