Siz önce ceza sahasına girin

Şener'in, TFF Başkanı Mahmut Özgener'e "Bize de penaltı versene" diye tezahürat yapan Adnan Polat ve Aziz Yıldırım'a verdiği "Siz önce ceza sahasına girin" yanıtı Erzurum'un dondurucu havasını yumuşattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ocak 2011 Güncelleme 20 Ocak 2011, 01:48
Siz önce ceza sahasına girin

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in ilk yarısını lider bitiren Trabzonspor'un Başkanı Sadri Şener'in keyfi yerinde.. Erzurum'da düzenlenecek olan 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'na destek vermek için Erzurum'a giden kulüp başkanlarının esprili diyaloğu Erzurum'un dondurucu soğunu yumuşattı..

BAŞKANLAR KIRDI GEÇİRDİ!
G.Saray Başkanı Adnan Polat ve F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, TFF Başkanı Mahmut Özgener'e "Başkan bize de penaltı versene, versenee" diye tezahürat yapınca Sadri Şener espriyi patlattı: "Siz önce ceza sahasına girin.."

17 FİNAL MAÇIMIZ VAR!
Erzurum'da başkanların bu sıcak diyaloğu güne damgasını vururken Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, şampiyonlukla ilgili iddiasını bir kez daha ortaya koydu.. Ligin ikinci yarısında ki bütün maçlarda 3 puan hedeflediklerini belirten Şener, "Amacımız 17 maçta 51 puan almak. Yani, parolamız "17x3". Kalan 17 maçı da final olarak görüyoruz" diyerek şampiyonlukta ne kadar iddialı olduklarını bir kez daha göstermiş oldu..