Diriliş Ertuğrul'un 99. yeni bölümünde neler olacak?

Giriş Tarihi 14 Aralık 2017, 00:00 Güncelleme Tarihi 15 Aralık 2017, 18:37
Diriliş Ertuğrul’un 99. yeni bölümünde neler olacak?

İÇİNDEKİLER



TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul, dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelmedi.

Yapılan resmi açıklamada '' Önceki hafta plotomuzda meydana gelen yangının, çekim koşullarımızı zorlaştırması nedeniyle bölümümüzün yayınına bir hafta ara vermek durumunda kaldı. Kalitemizden ödün vermemek amacıyla yapmış olduğumuz zorunlu arayı anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz.'' denildi.



Çarşamba akşamı yayınlanan tekrar bölümün ardından ise merakla beklenen 99. bölüm fragmanı yayınlandı.



Peki Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümünde neler olacak? İşte yeni bölümün detayları...



Ertuğrul Bey, toy yapıyor. Bu toyda devletin ve sultanın büyük tehdit altında olduğunu söylüyor. Ertuğrul Bey, Turgut, Aslıhan ve Sultan'ı Sadettin Köpek'in zehirlediğinden emindir.



Ares'in, kaleye Nikea'dan yardıma gelen tüccar ve askerlerini Atsız Bey fark ediyor. Hemen Ertuğrul'a haber uçuruyor. Atsız Bey'in yanındaki ise Abdurrahman.



Böylece Ertuğrul Bey ve Alpleri, Ares'e yardıma gelen tüccar ve askerlere saldırıyor. Ares ise haberi aldığı zaman öfkeden deliye dönüyor.



Bahadır Bey mutlu gözüküyor. Belki isteyerek belki tesadüfen. Bizans tüccar ve askerleriyle karşılaşıyor. Titan, Bahadır ile konuşmuş olabilir. Ertuğrul'a karşı birlikte savaşma kararı almış olabilirler.



Çünkü Bahadır Bey artık her şeyini kaybetti. Böyle bir şey yaparsa bu onun kozu olacaktır. Zira önceki bölümlerde Bahadır Bey, oğluna ''dağlarda saklanın, kana susayın, savaş için hazır olun'' demiştir.



Son sahnede Ertuğrul ve Alpleri cenki kazanmış gözüküyor ve üstünlükleri ortada.



Titan maalesef Ertuğrul'un yokluğunda Gündüz Alp'i kaçırmış. Ares Gündüz Alp'i Ertuğrul'a karşı koz olarak kullanacak.

GÜNDÜZ KAÇIRILIYOR!

Bu görüntülerin ardından ''Gündüz Alp ölecek mi'' sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Ancak Gündüz Alp'in öleceği düşünülmüyor. Çünkü tarihte daha uzun yaşadığı biliniyor.

''YARIN CENK GÜNÜDÜR''

Dizinin yeni bölüm fragmanında Ertuğrul Bey'in ''yarın cenk günüdür'' sözü izleyenleri heyecanlandırdı. Karacahisar Kalesi'nin fetih hazırlıkları Turgut ve Aslıhan'ın iyi olmasının ardından yeniden başladı.

.