ATV izleyeceksiniz

Kim Milyoner Olmak İster özel yarışmacılarıyla, sevilen dizi Doksanlar çok özel bölümüyle yeni yıla yaklaştığımız saatlerde atv ekranında

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Aralık 2013 Güncelleme 31 Aralık 2013, 00:42
ATV izleyeceksiniz

İÇİNDEKİLER

Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster, bu akşam yılbaşına özel bir bölümle izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Ali Şen, Şebnem Bozoklu ve Hakan Yılmaz'ın yer aldığı yarışmada ünlüler kazandıkları paraları yardım kuruluşları için kullanacak.

ALİ ŞEN ÇOK İDDİALI
"Kim Milyoner Olmak İster" fanatiği olan Ali Şen, programın hiçbir bölümünü kaçırmadığını belirtti. Kendisine çok güvenen Ali Şen 1 Milyon'a kadar gideceğini söylüyor. Yarışmaya başlarken çok heyecanlanan Şebnem Bozoklu, kazanacağı parayı yeni kurulacak olan Otizm Federasyonu'na bağışlayacağını açıkladı. Kazandığı miktarı LÖSEV'e bağışlayacağını söyleyen Hakan Yılmaz heyecanına rağmen iyi bir yarışma çıkarttı.

HOŞGELDİN 1991
Yarışmanın ardından ekrana gelecek atv'nin sevilen dizisi Doksanlar'da "1991" yılına girmenin heyecanı yaşanıyor. Çok kanallı ilk yılbaşı heyecanı, mahalleyi de sarmıştır. Herkes sabırsızlıkla yılbaşı akşamı yayınlanacak programları beklemektedir.