22 yıl sonra nerede karşılaştılar?

Yıllardır birbirlerinin yüzünü bile görmeyen Yaşar İpek ve amcası Emrah yüzyüze geldi ama...

Giriş Tarihi 22 Nisan 2011, 00:00 Güncelleme 22 Nisan 2011, 16:43
22 yıl sonra nerede karşılaştılar?

İÇİNDEKİLER

Şarkıcı Yaşar İpek, Lerzan Mutlu'nun Cine 5'teki "Yüksek Topuklar" adlı programında amcası Emrah İpek ve babannesi Ayten İpek'le ilgili çok sert açıklamalar yaptı.

Yıllardır amcası ve babannesi ile görüşmediğini söyleyen şarkıcı, "22 yıldır görmüyordum. Geçen gün oturdukları binada asansörde karşılaştık ama konuşmadık. İlk asansöre ben binmiştim. Beni görünce kafaları önde kaldı" dedi. Eskiden hep birarada olduklarını söyleyen Yaşar İpek amcasının filmlerinde onun küçüklüğünü de kendisinin canlandırdığını söyledi.

Yaşar İpek babannesine de çok kızgın olduğunu söyledi ve "Yıllardır görüşmüyoruz. 9 yaşından beri görmediğimiz, bizi dışarı koyan insana nasıl saygı duyabilirim" dedi.

"Nerede senin adamlığın?"

Amcası Emrah'a karşı öfkesinin hala dinmediği her sözünden belli olan şarkıcı sözlerine şöyle devam etti:

"Annem 29 yaşında dul kalmış. 4 kardeşiz. Hepimiz küçücük çocuğuz. Sen kendi namusuna şerefine sahip çıkmadıktan sonra, nerede senin namusun, nerede şerefin nerede adamlığın. Allah göstermesin bir arkadaşımız vefat ediyor. Biz çoluk çocuğuna birşeyler yapalımda muhtaç olmasınlar diyoruz. Ben bunların kanıydım, canıydım öz abisinin çocuğuydum. Bunlar insanlığını kaybetmiş. O gün asansörde karşılaştığımızda içimden, "Allah'ım bugün işim gücüm rast gitsin diye dua ettim. Gözümde bayağı bitmişler. Acıdım. Biri sözde babannem, diğeri amcam" diye konuştu.

takvim.com.tr