Tansel sırrı öğreniyor

Her bölümü heyecanla izlenen “Parmaklıklar Ardında”, 100. Bölümüyle ekranda...

Giriş Tarihi 12 Mayıs 2010, 00:00 Güncelleme 18 Ağustos 2010, 11:07
Tansel sırrı öğreniyor

İÇİNDEKİLER

Tansel, Aysel'den Ahmet Kayacan'ın sırrını öğrenmiştir. Zafer coşkusuyla cezaevine gelip bu sırrı Ekrem'e açıklar. Müfettiş Ahmet'le girdiği düelloda öne geçen Tansel işi garantiye almak için Ekrem'i hastaneye yollar. Başımı hücre duvarına çarptım diye ifade vermesi için Ekrem, Yasemin'e baskı yapar. Yasemin, Ekrem'e bir kez daha boyun eğecek midir?

Bu arada Nisan'ın doğumgününü kaçıran Kutsiye'nin feri sönmüştür. Özge'nin onu hayata döndürme çabaları fayda etmez. Ahmet, Tansel-Ekrem ikilisinin oyunlarını bozmak için Kutsiye'den yardım ister. Kutsiye giderayak bir iç hesaplaşmaya girer. Tecritte olanları açıklayacak mıdır?

Ziynet, Firdevs'in içeri düşmesine çok üzülmüştür. Kutsiye ile arasındaki düşmanlık alevlenir. Kutsiye fenalaşınca istifini bozmaz. Özge kapıyı açtırmak için paralanır, ama eli kolu bağlıdır.

Bunca olay arasında iyi şeyler de olmaktadır. Kevser ve Kemal sonunda konuşurlar. Parmaklıklar ardında sevinç gerçekten mümkün müdür, yoksa onların hikayesi de hüsranla mı sonuçlanacaktır?

DİZİDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ