Kayseri Taarruzu!

Sarı-Kırmızılı takım arka arkaya yaptığı flaş transferlere İngiliz Championship'te oynayan 29 yaşındaki Zurab Khizanishvili'yi de ekledi. Menajer Süleyman Hurma, "Sırada yeni bombalar var" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Haziran 2011 Güncelleme 07 Haziran 2011, 01:53
Kayseri Taarruzu!

İÇİNDEKİLER

Kayserispor transferde hız kesmiyor... Fenerbahçe'den eski oyuncusu Gökhan Ünal'la, Galatasaray'dan Cem Sultan'ı renklerine bağlayan Sarı-Kırmızılılar İngiltere Championship takımlarından Reading'de forma giyen Gürcistan'lı star Zurab Khizanishvili'yle her konuda anlaştı.

74 KEZ MİLLİ
29 yaşında ve 1.85 boyunda olan Gürcü yıldız stoper mevkisinde oynuyor. 74 kez milli takım forması da giyen Khizanishvili'yle 2 yıllık sözleşme imzalandı. Tecrübeli oyuncuya bonservis bedeli ödenmedi. Genel Menajer Süleyman Hurma, Gürcü oyuncunun Kayserispor'a çok faydalı olacağını belirterek transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

AMBARAT KALACAK
Bu arada Hurma, Ambarat'ın Galatasaray'a gideceği haberlerinin doğru olmadığını ifade etti. Hurma, "Kaliteli ve genç oyuncularımızın aklını çelmeye çalışanlar var. Ancak şu an satılık oyuncumuz yok. Sezona bomba gibi gireceğiz. Transfer çalışmalarımız da sürüyor. Gelecek sezon hem ligde hem de kupada başarılı olmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Hedeflerimiz arasında şampiyonlukta var. Bu takıma güvenimiz her açıdan tam" ifadesini kullandı.