Ya Talisca ya Oğuzhan

Başarılı çalıştırıcı G.Saray maçında Talisca ve Oğuzhan arasında kararsız. Talisca ilk 11 için daha şanslı olmasına rağmen Güneş’in Oğuzhan tercihini de düşündüğü öne sürüldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Kasım 2017 Güncelleme 30 Kasım 2017, 01:24
Ya Talisca ya Oğuzhan

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, G.Saray'la yatıyor, G.Saray'la kalkıyor. Ezeli rakiplerinin yumuşak karnının kenar ortaları ve duran toplar olduğunu bilen Güneş bu maçta özellikle Talisca ve Oğuzhan arasında bir kararsızlık yaşıyor. Güneş ilk 11'de iki oyuncudan birini yedek kulübesine çekmek istiyor.

TALİSCA LİGDE ÇOK FORMSUZ
Güneş'in ilk 11'deki ilk adayı Talisca. Bu oyuncunun sürekli ceza sahasına girmesi ve ölü topları iyi kullanması ilk 11 şansını artırıyor. Ancak Güneş'i Talisca'nın formsuzluğu da düşündürüyor.

TALİSCA HEP MARKAJ ALTINDA
Ayrıca Talisca'nın her maçta en az 2 futbolcu tarafından markaj altında tutulması, Brezilyalı yıldızın üretkenliğini azaltıyor. Talisca'nın pres yapmayan bir yapıya sahip olması da soru işareti yaratıyor.

​SON KARARI YARIN VERECEK
Şenol Güneş'in son maçlarda yedek bıraktığı Oğuzhan'ı da bu maçta sahaya sürerek hırslandırmayı bir seçenek olarak düşündüğü öğrenildi. Şenol Güneş'in son kararını cuma akşamı vermesi bekleniyor.