Tek bilek tek yürek

Tudor ve futbolcular çok hırslı şekilde maça hazırlanırken, yönetim bir an olsun takımı yalnız bırakmıyor. Taraftarlar da biletleri bitirerek desteğini gösterdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Kasım 2017 Güncelleme 25 Kasım 2017, 01:42
Tek bilek tek yürek

İÇİNDEKİLER

BU akşam Aytemiz Alanyaspor'la karşılaşacak olan Galatasaray tek yürek olmuş durumda... Başakşehir yenilgisinin ardından ağır eleştiriler alan teknik direktör Tudor ve futbolcular kritik 90 dakikaya çok hırslı bir şekilde hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı takım Alanya'yı yenerek beyaz bir sayfa açmayı hedefliyor. Hafta başından bu yana adeta bu maçla yatıp kalkıp futbolcular bu akşam iyi bir futbolla 3 puan alarak rakiplere mesaj vermek istiyor. Alınacak galibiyetle, hedefteki isim Tudor'un üzerindeki baskı da azalacak

ÖZBEK DE TRİBÜNDEKİ YERİNİ ALACAK
TAKIMA destek ve güvenini sürdüren yönetim, Florya'da Tudor ve futbolcuları bir an olsun yalnız bırakmıyor. Başkan Dursun Özbek bu akşam tribündeki yerini alacak. Taraftarlar da satışa çıkan tüm biletleri tüketerek takıma desteğini gösterdi. Tribünler 90 dakika boyunca Tudor ve futbolculara büyük bir destek verecek.

KADRODA DÖRT DEĞİŞİKLİK VAR
Alanyaspor maçında Başakşehir karşılaşmasına göre dört değişik isim oynayacak. Selçuk İnan, Rodrigues, Serdar Aziz ve Linnes ilk 11'de forma giyecek.

LİDER CİMBOM'DA TEK HEDEF '3'
Geçtiğimiz hafta Başakşehir'e 5-1 yenilerek büyük bir şok yaşayan Galatasaray bu akşam Alanyaspor önünde yaralarını sarmayı hedefliyor. Cimbom üç puanı alarak önümüzdeki hafta Beşiktaş derbisine moralli çıkmak istiyor.