Sabırlı olmalıyız

Mircea Lucescu, “Romanya maçında kötüydük. Kabul ediyorum, ama yeni bir takım kuruyoruz. Sabırlı olmalıyız” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Kasım 2017 Güncelleme 12 Kasım 2017, 00:00
Sabırlı olmalıyız

İÇİNDEKİLER

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, önemli açıklamalarda bulundu. Luce, "Romanya maçında kötü oynadık. Kabul ediyorum. Ancak, ilk defa oynayan futbolcularımız oldu. Bazı şeyler kolay değil. Eleştirileri anlayabiliyorum ama sabırlı olmamız gerekiyor" dedi.

ACELEYE GEREK YOK
Tecrübeli teknik adam, "Milli Takım, önemli organizasyonlara hazırlanıyor. Bunun için de çok çalışıyoruz. Hazırlık maçları alıyoruz. Oynuyoruz. En iyisini yapmak için gayret gösteriyoruz. Herşeyin bir anda düzelmesi futbolda mümkün değil" ifadelerini kullandı.

ÖNEMLİ BİR PROVA
Mircea Lucescu, Arnavutluk maçının da önemli bir prova olacağını söyleyerek, "Gençleşen bir milli takım var. Bu oyuncuları oynatarak kazancağız" dedi.

​GENÇ YILDIZLARA DEV TAKİP!
A Milli Takımımız'ın yarın Arnavutluk ile Antalya'da oynayacağı hazırlık maçını Avrupa'nın dev kulüplerinin scoutlarının da izleyeceği öğrenildi. Antalya'daki maça Manchester United, B.DDortmund, Sevilla, Liverpool, Milan gibi dev takımların scout gönderdiği bildirildi. Arnavutluk maçında genç yıldızlarımızın performansı merakla bekleniyor.