Kupada ‘A kalite’ heyecan

Ziraat Türkiye Kupası’nda 5. tur eşleşmeleri dün Riva’da gerçelekştirilen kura çekimiyle belli oldu. G.Saray-Sivas Bld, F.Bahçe- A.Demirspor, Beşiktaş-Manisa, BŞB Erzurum-Trabzon eşleşmeleri gerçekleşti. Maçlar A Spor ve ATV’den yayınlanacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Kasım 2017 Güncelleme 03 Kasım 2017, 00:00
Kupada ‘A kalite’ heyecan

İÇİNDEKİLER

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur eşleşmeleri belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen 5. tur maçlarının kura çekimine 4. turdan gelen 27 takımın yanı sıra, geçen sezon kupayı kazanan Atiker Konyaspor ile Süper Lig'i ilk 4 sırada bitiren Beşiktaş, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Galatasaray katıldı.

ÇİFT MAÇ ELEME USULÜ
Kupanın 5. turunda müsabakalar çift maç eleme usulüne göre yapılacak. Bu turda ilk maçlar 28, 29 ve 30 Kasım'da, ikinci karşılaşmalar da 12, 13 ve 14 Aralık'ta oynanacak.

İŞTE ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 5. TUR EŞLEŞMELERİ:
Müsabakalar çift maç eleme usulüne göre oynanacak. Turda ilk maçlar 28, 29 ve 30 Kasım'da, ikinci karşılaşmalar da 12, 13 ve 14 Aralık'ta oynanacak.
Galatasaray-Sivas BLD. Karabük-İstanbulspor Osmanlıspor-Y. Malatya Kasımpaşa-Boluspor Adanaspor-Bursaspor Orhangazi BLD.-Antalya Kayserispor-Eyüpspor Kars 36 Spor-G.Birliği K.Maraşspor-Başakşehir Giresunspor-Alanyaspor Fenerbahçe-A.Demir Ankara Demir-Akhisar Sivasspor-Bucaspor BŞB. Erzurum-Trabzonspor Batman Petrol-A.Konya Beşiktaş-Manisaspor