Sizi de unutmayacak!

Prim kavgaları, takım içinde entrikalar, gazetecilere saldırılar, gruplaşmalar, kişisel çıkarları Ay-Yıldızın üstünde tutmalar...Türkiye, Ampute Milliler'i nasıl bağrına bastıysa, Dünya Kupası elemelerindeki hüsranı yaşatanları da asla unutmayacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2017 Güncelleme 10 Ekim 2017, 01:40
Sizi de unutmayacak!

İÇİNDEKİLER

A Milli Futbol Takımımız'ın Rusya 2018 elemelerindeki macerası dün Finlandiya'da sona erdi... Birkez daha Dünya Kupası'nın uzağında kalan Ay-Yıldızlılar Türkiye'ye büyük bir hüsran yaşattı. Euro 2016'daki prim kavgasıyla tepki çeken Milliler yine futbollarıyla değil takım içi entrikalarla, gazetecilere yapılan saldırılarla, gruplaşmalarla ve kişisel çıkarlar için sahnelenen ayak oyunlarıyla gündemde kaldı.

​YENİLDİLER, GÜLÜCÜK SAÇTILAR
Dün Ampute Milli Takımımız'ın oyuncuları kazandığı unutulmaz zaferin ardından gözyaşlarını tutamazken, A Milli Takımımız'da yaşanan büyük hüsrana rağmen futbolcularımız objektilere gülücük dağıttı.
Dünkü zaferden ders çıkarın

Türkiye nasıl Ampute Milliler'i bağrına bastıysa, 2018 elemelerinde başımızı öne düşüren Milli Takım'ı da unutmayacak... 80 milyonun tek dileği, bu hüsrana imza atanların dünkü büyük zaferden biraz ders çıkarmaları.