Fenerbahçe'de sıkıyönetim!

F.Bahçe Başkanı Yıldırım, Ali Koç’un 2018 Mayıs’taki kongrede adaylığını açıklamasının ardından kolları sıvadı. Yeni yönetim için çalışmalara başladı.Futbol takımının başarısı Yıldırım'ın en önemli seçim yatırımı olacak. Yıldırım, Malatya maçı ile birlikte G.Saray derbisinin de kazanılmasını istedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2017 Güncelleme 11 Ekim 2017, 01:29
Fenerbahçe’de sıkıyönetim!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Ali Koç'un 2018'in Mayıs ayındaki seçim için adaylığını resmen açıklamasının ardından kolları sıvadığı öğrenildi. Yıldırım'ın, mayıstaki kongrede yeniden aday olacağı, yönetime alacağı isimlerle şimdiden temasa geçtiği, önümüzdeki sezonun transfer planının bile hazır olduğu öğrenildi.

YILDIRIM FUTBOLCULARI UYARDI
Yıldırım, Akhisar yenilgisi sonrası kulüpte de adeta sıkıyönetim ilan etti. Yıldırım futbolcuları ve teknik kadroyu uyarırken, Yeni Malatyaspor ile bu hafta Kadıköy'de oynanacak maçta kayıp verilmemesini istedi.

DERBİYE YÜKSEK KONSANTRASYON
Malatya galibiyeti ile birlikte bir sonraki hafta oynanacak Galatasaray derbisine yüksek konsantrasyon ile çıkılmasını isteyen Yıldırım'ın teknik kadroyla da sürekli görüştüğü ve moral verdiği ifade edildi.

​G.SARAY MAÇI ÇOK KRİTİK
Aziz Yıldırım'ın özellikle lider Galatasaray'dan alınabilecek 3 puanla, zirveyle puan farkının kapanacağını hesap ederek, kulüpte adeta alarm verdiği belirtildi. Yıldırım, futbol takımının başarısı için büyük çaba sarf ediyor.