Fener istedi gitmedim

5 yıllık imza atan Sofiane Feghouli basın toplantısına “Bismillahirrahmanirrahim” diye başladı. “Fenerbahçe istedi gitmedim, ama Galatasaray’dan teklif gelince düşünmedim” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ağustos 2017 Güncelleme 16 Ağustos 2017, 00:45
Fener istedi gitmedim

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın son transferi Sofiane Feghouli 5 yıllık yeni sözleşmeye imza attı. Basın toplantısına, "Bismillahirrahmanirrahim" diye başlayan Cezayirli yıldız, "Daha önce Fenerbahçe'den teklif aldım. O zaman tercihimi başka bir takımdan yana kullanmıştım. Galatasaray'dan teklif geldiğinde işler değişti. Galatasaray, Avrupa'da önemli bir referans noktası ve buraya geldim" ifadesini kullandı. Transferinin gecikmesiyle ilgili konuşan Feghouli, "Sadece oyuncunun istemesi yetmiyor. Kulüplerin de anlaşması gerekiyor. O yüzden biraz beklenildi" dedi.

İKİ HAFTA SONRA SAHADAYIM!
Sakatlığıyla ilgili bilgi veren Sofiane Feghouli, "Şükürler olsun sakatlığım iyiye gidiyor. İki hafta içinde takımda oynamaya başlayabilirim. Tabii burada hocamızın kararı çok önemli" diye konuştu.

BİLİC'İN ETKİSİ DE OLDU
Feghouli, West Ham'ın hocası Bilic'ten Türkiye ile ilgili güzel referanslar aldığını söyledi. Yıldız futbolcu, "Ülke ve insanları çok övdü. Türk halkının çok sıcak olduğunu söyledi " dedi.