Bu kez de Gomez savaşı

Lens şokunu yaşayan F.Bahçe’nin 1 haftadır görüştüğü Gustavo Gomez’e Beşiktaş da resmen talip oldu, ortalık yine karıştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ağustos 2017 Güncelleme 05 Ağustos 2017, 01:37
Bu kez de Gomez savaşı

İÇİNDEKİLER

Son zamanlarda transferde sık sık karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında yeni bir savaş çıktı... Jeremain Lens'i ezeli rakibine kaptıran Fenerbahçe bir süredir Milan formasını giyen Gustavo Gomez'le ilgileniyordu. Sevilla'ya sattığı Simon Kjaer'in yerini Paraguaylı stoperle doldurmak isteyen Sarı-Lacivertliler transferde önemli bir yol kat etmişti. Fakat Fenerbahçe'nin önüne hiç beklemediği bir engel çıktı.

İKİSİ DE KİRALAMAK İSTİYOR
Defansın kilit ismi Marcelo'yu Lyon'a satan ve stoper takviyesi için uğraşan Beşiktaş da Gustavo Gomez'in peşine düştü... İtalyan basınına göre Siyah-Beyazlılar, yıldız futbolcunun menajeriyle temasa geçerek resmi teklifte bulundu. Hem Fenerbahçe'nin hem de Beşiktaş'ın Gustavo Gomez'i satın alma opsiyonuyla kiralamak istediğini yazan gazeteler, "Milan bu tekliflere çok sıcak bakıyor" ifadesini kullandı.

BEŞİKTAŞ ÇOK ISRARCI
Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ın yaptığı hamleden sonra transfer için girişimlere hız vermesi bekleniyor... Sarı-Lacivertliler'in kısa süre içinde İtalya'ya giderek Milan ve Gustavo Gomez'le görüşeceği belirtiliyor. Fakat Beşiktaş'ın bu transferde çok ısrarcı olduğu ifade ediliyor.

KARTAL GEÇEN SEZON DA İSTEDİ
Gustavo Gomez geçtiğimiz sezon başında Lanus formasını giyerken yine Beşiktaş'ın gündemine gelmişti. Paraguaylı yıldız, Siyah-Beyazlılar'ın yoğun talebine rağmen tercihini Milan'da yana kullanmıştı. Gomez'in bu kez Beşiktaş'ın yapacağı teklife nasıl yanıt vereceği büyük bir merakla bekleniyor.