İşte Cimbom'un yeni Melo'su

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Temmuz 2017 Güncelleme 19 Temmuz 2017, 02:01
İşte Cimbom’un yeni Melo’su

İÇİNDEKİLER



M.City'nin satış listesine koyduğu Brezilyalı yıldızla anlaşan yönetim, 7 milyon Euro isteyen İngiliz kulübüne 5 milyon Euro teklif etti. Anlaşma çok yakın...


İsmi
efsaneler arasına giren Felipe Melo'nun gidişinin ardından orta alanda çok büyük bir problem yaşayan Galatasaray aradığı savaşçıya kavuşuyor...


Sarı- Kırmızılılar, Manchester City'nin Brezilyalı yıldızı Fernando Francisco Reges'i bitiriyor.


İngiliz kulübünün satış listesine koyduğu 30 yaşındaki futbolcunun menajeriyle temasa geçen Galatasaray her konuda anlaşma sağladı. Cimbom'un 3 yıllık sözleşme ve 3 milyon Euro garanti ücret teklifiyle Fernando'yu ikna ettiği öğrenildi.


Ardından M.City ile masaya oturan G.Saray anlaşmaya çok yaklaşmış durumda... Sarı-Kırmızılılar, 7 milyon Euro isteyen İngilizler'e 5 milyon Euro teklif etti. Cimbom'un sözleşmeye bonus maddeleri de ekleyerek işi bitirmesi bekleniyor.


UEFA AVRUPA LİGİ KUPASINI KALDIRDI

Kariyerinde çok önemli başarılar bulunan Fernando, Galatasaray'ın orta alandaki sıkıntılarını bitirecek bir isim... Sert ve agresif futboluyla tanınan Sambacı, Sarı- Kırmızılılar'ın takım savunmasına büyük bir katkı yapabilecek kalitede.


Porto ile 1 kez Avrupa Ligi ve 4 kez Portekiz Ligi zaferi yaşayan Fernando, 2014-15 sezonunun başında 15 milyon Euro karşılığında M.City'nin yolunu tutmuştu.