Halilovic’e Aslan pençesi

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün Hırvat 10 numara Alen Halilovic’i transfer etmek için Hamburglu yöneticilerle masaya oturdu. Görüşme olumlu geçti. Hamburg, 20 yaşındaki Halolivic için 4 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Haziran 2017 Güncelleme 11 Haziran 2017, 01:33
Halilovic’e Aslan pençesi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Hamburg ile transfer görüşmesi yaptı. Alman ekibinden transfer edilmek istenen isim ise Hırvat Alen Halilovic. Kariyerine Dinamo Zagreb takımında başlayan 20 yaşındaki orta saha oyunusu Barcelona, Sporting Gijon, Las Palmas ve Hamburg takımlarında forma giydi. Hırvat oyuncu geçen sezon toplamda 25 maçta 1 gol, 2 asist üretti.

BONSERVİSİ 4 MİLYON
10 numaralı mevkide forma giyen Alen Halilovic, çabukluğu yanında yüksek top tekniği ile biliniyor. 20 yaşında olan Hırvat futbolcunun piyasadaki bonservis bedeli 4 milyon Euro. Hamburg'un da istediği rakam tam da bu! Ancak Galatasaray yönetimi bu rakamı 3 milyona düşürmek istiyor. Cenk Ergün'ün Hamburglu yöneticilerle yaptığı görüşmenin olumlu geçtiği Alman yetkililerin cüzi de olsa bir indirim yapabilecekleri belirtildi.

TUDOR İSTİYOR
Teknik direktör Igor Tudor'un Halilovic'i yakından tanıdığı ve bu transferi çok istediği bildirildi.