Ya Ospina ya Kameni

Ada basınının ‘bitiyor’ dediği Ospina’nın fiyatı 4 milyon Euro. Bu nedenle yönetim Kameni ile de ciddi şekilde ilgileniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Haziran 2017 Güncelleme 09 Haziran 2017, 01:37
Ya Ospina ya Kameni

İÇİNDEKİLER

Volkan Demirel'in yanına en az onun kadar kaliteli bir kaleci transfer etmek isteyen Fenerbahçe son viraja girdi... Sarı- Lacivertliler uzun süren çalışmaların ardından aday sayısını ikiye düşürdü... Yeniden teknik adamlık koltuğuna oturan Aykut Kocaman'ın ilk tercihi David Ospina. Tecrübeli hoca, Kolombiyalı kalecinin mutlaka alınmasını istiyor. Fakat yüksek maliyet yönetimi düşündürüyor.

ADA BASINI: AN MESELESİ
Alınan bilgilere göre kıran kırana pazarlıkların ardından Arsenal en son 4.5 milyon Euro'ya indi. Ayrıca Ospina'nın da yıllık 3 milyon Euro istemesi sıkıntı yaratıyor. Tüm bu olumsuzluklara rağmen İngiliz basını çok flaş bir iddiayı gündeme getirdi. Gazetelere göre şu anda Kolombiya kampında olan Ospina 1 hafta içinde İngiltere'ye dönecek. Ardından da İstanbul'da sağlık kontrolünden geçip imzayı atacak.

MALİYETİ ÇOK DAHA UYGUN
Fenerbahçe yönetimi bir yandan Ospina'daki ekonomik engelleri aşmaya çalışırken bir yandan da B planını hazırladı... Sarı-Lacivertliler, La Liga ekiplerinden Malaga'da forma giyen Carlos Kameni ile çok yakından ilgileniyor. 2020 yılına kadar sözleşmesini bulunan Kamerunlu kalecinin maliyetinin Ospina'ya çok daha uygun olduğu belirtiliyor. Fenerbahçe'nin Ospina için son ana kadar bastıracağı, eğer pürüzler giderilmezse Kameni'yi alacağı belirtiliyor.